Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (3.39 secunde)
Scriitorul si poetul Petru Romosan publica acest text al lui Charles Gave intr-un editorial publicat pe site-ul profesorului Ion Coja, sub titlul HAOS POLITIC TOTAL IN FRANTA.
Petru Culianu aprecia ca experientele extracorporale ale lui Monroe par a fi demne de incredere, chiar daca cele relatate sunt deformate de eforturile de a traduce trairile in limbaj obisnuit.
Astfel, liderul filialei din Cluj, deputatul Petru Calian, a spus ca "PC nu a fost niciodata privit ca un partener la guvernare, ci ca un partid de opozitie", si conservatorii din Mures, care spun ca in teritoriu Coalitia nu mai functioneaza.
Articolul lui Petru Cretia: Sfarsit de veac in Romania, scris la Oxford in 12-13 noiembrie 1989: Sfarsit de veac in Romania, sfarsitul inevitabil al unei vitrege vremi romanesti, care a purtat nume atat de mincinoase, incat ajunge sa le rostesti pe dos ca sa rostesti adevarul.
Astfel, IPP a facut public, tot ieri, un comunicat in care sunt reproduse fragmente din stenograma sedintei din 19 iunie a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, in care Victor Ponta (PSD), Valeriu Zgonea (PSD), Petru Calian (PC) si Marton Arpad (UDMR) critica modul in care institutul foloseste informatiile de pe siteul Camerei.
Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Biserica "Sfantul Nicolae" cu moastele sfantului, din Bari, centrul istoric al orasului Napoli, Roma cu Biserica "Sfantul Clement", Forumul roman, Columna lui Traian s.a., Vaticanul cu biserica si moastele Sfantului Petru, Florenta cu Piata Michelangelo si Manastirea "Sf.
Intr-o scrisoare deschisa, adresata ministrului Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, ministrului Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrului Integrarii Europene, Anca Boagiu, ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, ministrului Cultelor, Adrian Iorgulescu si ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, presedintele PER, Petru Lificiu, fost ministru secretar de stat in Guvernul Adrian Nastase, avertizeaza in privinta pierderilor majore sociale, culturale, economice, de mediu si de imagine externa pe care le va avea Romania daca acest proiect va fi acceptat de autoritatile romanesti.
Deputatul de Cluj al Partidului Conservator, Petru Calian, a propus ieri infiintarea Polului National, o alianta intre formatiuni politice ce promoveaza un nationalism moderat.
Bar a mai spus ca este sunat de diferite persoane, fara a le da insa numele, care il intreaba ce are cu primarul Petru Filip, de il tot ataca in conferintele de presa.
- deputatul PRM, Mircea Costache, si deputatul PC, Petru Calian, ex-PRM) ca si averile patronilor de presa si conducatorilor partidelor politice sa fie controlate.
Astfel, decizia sefului deputatilor a fost criticata de deputatii Marton Arpad (UDMR), Petru Calian (PC) si Lucian Bolcas (PRM), dar a fost apreciata de democrati si de liberali.
La randul sau, deputatul PC Petru Calian a precizat ca nu este cazul ca PC sa retraga motiunea pentru ca, prin retragerea sprijinului PSD, "aceasta nu mai poate sa-si continue cursul, fapt pentru care ea nu va mai fi dezbatuta saptamana viitoare".
Petru Calian (PC) a spus ca forma actuala a legii este constitutionala, Florentina Jipa (PRM) a aratat ca votul este o mare victorie si ca ea promite ca atat timp cat va fi deputat nu va trece o "asemenea porcarie".
Situatia conflictuala aparuta intre salariati si Florin Melinte trebuie solutionata chiar daca acest lucru ar insemna demiterea directorului”, a declarat si Petru Trifan.
Mai mult, in timp ce vizitau o gradinita, deputatul PD Petru Movila a conchis, dupa ce a vazut jucariile viu colorate ale copiilor turci, ca deputatilor si senatorilor romani le lipseste "o camera de joaca".
Consideram ca dezvaluirile pe care le-ar putea face domnul Turcu vor zdruncina multe formatiuni politice si chiar pe anumiti politicieni, daca vor fi date nume”, a precizat vicepresedintele PNG-CD Galati, Petru Trifan.
Si, pentru ca este din Galati, liderii PNG-CD s-au gindit sa-l aduca pe Liviu Turcu la Galati pentru a face o serie de dezvaluiri care, in opinia vicepresedintelui Petru Trifan, vor „zdruncina multe formatiuni politice”.
Cu 208 voturi pentru, 16 impotriva si 14 abtineri, deputatii au respins proiectul privind reglementarea situatiei juridice a unor imobile cu destinatie de locuinte trecute in proprietatea statului, initiat de deputatul PC Petru Calian.
ßeful Grupului de rugaciune, deputatul PSD Petru Andea, a declarat ca micul-dejun de la Restaurantul Brancovenesc al Parlamentului a fost unul "ecumenic", pe motiv ca, pe langa ortodocsi si catolici, au fost invitati si oameni apartinand riturilor mozaice sau musulmane, motiv pentru care mancarea a fost atat de post, cat si de dulce.
google-analytics.com