Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (8.06 secunde)
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
Premierul a eliberat-o pe Alexe din functia de secretar general adjunct din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor in data de 9 ianuarie 2009, Petru Tagorean fiind imputernicit, printr-o alta decizie, sa indeplineasca atributiile pentru o perioada de sase luni.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
Totodata,IPS Petru, Mitropolitul Basarabiei, titular al unui pasaport diplomatic, eliberat de autoritatile romane, este supus unui control vamal neuzual pentru titularii unor astfel de pasapoarte.
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. - Sunt ceasurile minciunii si fiecare om are cate unul.
De asemenea, la sefia Comisiei de Munca a fost ales senatorul Petru Basa, iar la Comisia de Regulament, senatorul Mocanu Toader, cei doi ocupand locurile vacante eliberate tot astazi de senatorii Radulescu si Igas.
Astfel, si-au pierdut aceste functii Traian Chebeleu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Austria, Caius Traian Dragomir, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Elena, Petru Ioan Cordos, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Lituania si in Republica Letonia, si Mihai Dinucu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Croatia.
Acest "deocamdata" spus de mai multe ori de Kelemen Hunor, dar si declaratiile anti-Basescu ale unor parlamentari precum Gyorgy Frunda sau Petru Lakatos, au facut ca acest scenariu sa fie creditat cu sanse mai mari decat cele de mai sus.
Am colegi de 80 si ceva de ani care de-abia isi mai tarasc izmenele prin Senat si vor sa mai candideze. Cred ca unii o sa candideze in acelasi timp si la Senat si la Sfantul Petru!
Numerosi lideri cunoscuti (Sorin Frunzaverde, Petru Filip, Mihaela Popa) dar si parlamentari, de care s-ar putea zice ca mai nimeni nu auzise pana acum, au luat calea bajeniei inspre PSD, si, mai ales, inspre PNL.
Cezar Sigmirean, Universitatea "Petru Maior", Targu-Mures; Conf. Dr. Elena Saulea, UNATC, Bucuresti; Ovidiu Simonca, jurnalist, redactor sef adjunct, "Observator cultural";
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
Primarul comunei Matca, Ionel Pohrib, a reclamat, in maniera proprie, faptul ca a fost asigurat, in campania electorala, de candidatul, pe atunci, la functia de deputat, Petru Lificiu, ca daca iese deputat il poate suna la orice ora.
Desi nu e senator al melcilor, Petru Stan, de la PRM, s-a tarat de-a lungul timpului prin diferite functii, in diferite regimuri politice, dupa care au ramas, declarativ, doar un apartament de 94 mp in Zalau, un Renault, dar si acela vandut cu 46 de milioane de lei, 54 de milioane de lei anual pentru ca a fost consilier judetean, o pensie de 84 de milioane de lei anual si pensia doamnei -38 de milioane de lei anual.
De asemenea, in Colegiul Onorific de Conducere al acestei institutii au fost alesi: Gelu Ursu, Dorel Dan, Doru Lucan, Viorel Lascu, Dan Maier, Ioan Tulvan, Petru Tit si Moise Gut. (Dan Matea)
Este si cazul asociatiei "Petru Rares" Cuca, al carei presedinte, Gheorghe Negrea, afirma ca nu va abondona cultura de griu, desi acesta recunoaste ca lucrurile nu au mers niciodata mai prost decit in acest an.
Pe locul doi s-a clasat candidatul PSD, Petru Botnar. De asemenea, in localitatea Cuza Voda (judetul Galati), desprinsa recent din comuna Slobozia Conache, pe primele doua locuri s-au clasat reprezentantul PSD si cel al Aliantei PNL-PD, diferenta dintre ei fiind de numai doua voturi.
Comisarul sef Leontin Puscas, seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Pernes, seful Serviciului Management si Resurse Umane si subcomisarul Ovidiu Dosa, seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au sustinut un examen psihologic, pe care l-au si luat, adica, in termeni de "Mina Minovici", au dovedit ca au avut discernamantul pastrat, in momentul prezentarii la examinare.
google-analytics.com