Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (2.84 secunde)
Fiu al lui Iona, care se tragea din Galileea si frate al lui Petru, printre primii ucenici ai Mantuitorului nostru Isus Christos. ... Astfel, il convinge si pe Petru sa ii ofere toata dragostea lui Christos.
Fagaras/Èšara Oltului, Savu Moga, Matei Tamforea, Petru Tamas, Ana Deji.
Petru din ultimele veacuri. ... Petru si, probabil, vor juca puternic in aceasta directie. Discutiile despre acest subiect abia au inceput.
Schimbarea la Fata a Mantuitorului reprezinta data la care Iisus, impreuna cu trei dintre mucenicii cei mai apropiati, Petru, Iacob si Ioan, au urcat pe muntele Tabor ca sa se roage.
Garbu Petru participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie.
In anul 1547mitropolitul Grigore Rosca, var al lui Petru Rares a initiat adaugirea unui pridvor inchis, pentru care adopta o solutie unica, in cadrul careia arhitectura este vizibil subordonata decorului pictat:
Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene. Acest eveniment deosebit are loc dupa ce sambata, 16 mai, Suveranul Pontiv a primit vizita oficiala a presedintelui Statului Palestina, Mahmoud Abbas, impreuna cu suita.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: O toamna bogata in legi pentru oameni, legi pentru cei multi!Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Petru, in care papa a sustinut slujba, alaturi de zeci de cardinali, episcopi si preoti, a fost decorata cu 50.000 de flori aduse din Olanda, intre care 20.000 de lalele si 3.500 de trandafiri.
Urmasul Sfantului Petru vine in Romania, considerata gradina Maicii Domnului, pentru a invita la unitate si la credinta, conform vaticannews.va. ... Intrevederea se va incheia cu vizita Papei si a Patriarhului la Catedrala Nationala, pentru rugaciunea Tatal Nostru si un cuvant de salut din partea Succesorului lui Petru.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
De pilda cel al lui Petru Girdareanu care, in 1823, cind, printr-un „ofis“ al generalului Kisselev s-a infiintat orasul Turnu Severin, a devenit mare dregator al tinerei urbe.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Mihnea - Petru Parvu Acest articol a fost publicat de ziarul "Romania Libera” de ieri si a fost preluat cu acceptul autorului.
Deputatul PC, Petru Calian, a declarat ieri ca ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbely Laszlo, ii fura proiectele de legi, cum ar fi legea referitoare la ANL, care vizeaza vanzarea locuintelor catre chiriasi dupa o perioada de cinci ani sau dupa expirarea contractului.
Din delegatia galateana vor face parte, printre altii, presedintele local Adrian Smarandoiu (foto) si vicepresedintele local Petru Trifan”, a precizat reprezentantul conducerii galatene a PNG, Iulian Cirstiuc.
BPN nu a ratificat nici pozitiile detinute in cadrul grupului PD de la Camera de viceliderul Petru Movila si de secretarul Roberta Anastase, invocandu-se tot articolul 158, a spus Adriean Videanu.
google-analytics.com