Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (3.51 secunde)
Arhiepiscopul mitropolit Ioan Robu, prezent in delegatia episcopilor romani, a apreciat evenimentul drept un act de comuniune cu toti crestinii prezenti in Piata Sfantul Petru:
Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. ... Rugati-va, baieti, caci, cine stie, pentru un locsor sub pulpana Sfantului Petru se va milostivi vre-un judecator buimac si de voi!
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Petru Calian: ... Lakatos Petru: In actul normativ de stabilire a contraventiilor, aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres. Eu am solicitat acest lucru, onor comisia n-a binevoit sa citeasca articolul pana la capat.
La sfarsitul lunii septembrie, deputatul UDMR Lakatos Petru a demisionat din aceasta functie ca urmare a numirii sale in postul de consilier de conturi in cadrul Curtii de Conturi. ... In 2008, Lakatos Petru a fost ales deputat UDMR in colegiul 2 Bihor cu 13.732 de voturi.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Exceptie facand unele fragmente din proza lui Petru Dumitriu, si acelea rezultatul unui siretlic (refugiul in descrieri de natura), n-am intalnit nici macar un rand de proza, de poezie, nici macar un strop de arta plastica, prin care creatia dedicata dusmanului de clasa sa reziste in posteritate.
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Deputatul Petru Calian a ales partidul lui Dan Voiculescu dupa ce a demisionat din PRM si s-a ales cu functia de presedinte interimar al filialei Cluj a PC.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Pe langa acestia, au mai plecat de la peremisti in 2005 deputatii Nati Meir si Dan Liga si senatorii Mihai Lupoi si Dorel Constantin Onaca, iar in aceasta luna deputatul Petru Calian.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
Petru, inchinare in Biserica Ortodoxa din Capernaum, Tabgha - Biserica ce aminteste de minunea inmultirii painilor si pestilor (hranirea a 5.000 de oameni cu 5 paini si 2 pesti), Biserica Sf. Petru, Raul Iordan -Yardenit:- loc amenajat pentru a intra in apa Iordanului.
Petru Movila a devenit mitropolit al Kievului si intemeietorul Academiei rusesti. ... Milescu Spataru pe langa activitatea diplomatica si stiintifica a fost invatatorul lui Petru cel Mare.
google-analytics.com