Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (7.66 secunde)
Desi majorarea pretului la tutun si bauturi alcoolice era programata pentru 2 mai, fumatorii au putut inca achizitiona tigari la pretul vechi.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Sunt numeroase cazurile in care autoritatile gasesc tigari ascunse in canapele, frigidere, prajituri sau cafea. ... De asemenea, politistii au mai descoperit tigari ascunse in podeaua sau plafoniera autoturismelor. Spre exemplu, potrivit autoritatilor, intr-un cauciuc de masina incap cam 200 de pachete de tigari.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. ... Mult anuntatele scumpiri de la 1 iulie, la tigari si alcool, par sa fi fost reprogramate.
Sistemul de accizare a produselor din tutun in spatiul UE, bazat pe pretul de vanzare a celei mai populare marci de tigari, ar putea fi modificat.
Populatiile naturale de sturion din Romania sint in declin, fapt pentru care la nivel regional s-a propus pentru tara noastra o cota de captura, in 2006, cu 30% mai mica decit in 2005, a declarat guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Paul Cononov.
Efectul majorarii cotei fixe, corelat cu impunerea unei accize minime va face ca marcile de tigari ieftine sa dispara, iar pe piata isi vor face loc tigarile de contrabanda.
Inchiderea acestor shopuri ar da o grea lovitura contrabandistilor de tigari, care s-ar vedea in imposibilitatea de a se aproviziona.
Un pachet de tigari din categoria premium va costa, de la 1 iulie, cinci lei si 70 de bani.
de euro din contrabanda cu tigari. ... Acesta a precizat ca producatorii de tigari prevad o crestere de 30% a contrabandei cu tigari in perioada 2006 - 2009, ceea ce ar conduce la un prejudiciu al bugetului cu aproximativ 1,5 mld.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Pe termen scurt, consumul de tigari de contrabanda ar putea urca la 33,7% din total, in conditiile in care atitudinea consumatorului roman se schimba odata cu cresterea preturilor la produsele din tutun.
Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari.
Pentru tigari, legiuitorul interzice ca o firma sa aiba mai mult de doua antrepozite de depozit. ... Masurile legislative adoptate recent pentru combaterea evaziunii fiscale vizeaza, in principal, reducerea traficului de produse accizabile, in special tigari, tutun si alcool.
Inseamna ca nici un magazin nu poate vinde un pachet de tigari asa-zis „populare“ cu un pret mai mic decat unul prestabilit. ... Contrabanda de 60 de milioane de euro pe an Potrivit specialistilor, pe piata romaneasca se „fumeaza“ anual aproximativ 35 de miliarde de tigari.
Cu toate ca preturile maximale nu au fost inca publicate in presa, unii comercianti din Craiova s-au grabit sa aplice scumpirile inca de ieri, cu 5.000 - 7.000 de lei vechi la pachetul de tigari.
De la 1 ianuarie, vor intra in vigoare prevederile europene potrivit carora pe pachetele de tigari nu se vor mai trece descriptori ca light sau super light. ... Acest avertisment face obiectul unor glume in UE, clientii precizandu-le vanzatorilor ca doresc tigari care produc cancer, si nu impotenta.
Politistii de frontiera din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Constanta au reusit in week-end-ul recent incheiat sa depisteze doua persoane care transportau 800 pachete tigari, care aveau aplicate timbru de Republica Moldova, fara a detine documente justificative asupra marfii.
Modificarile aduse la Codul fiscal risca sa-i lase fara case pe contrabandistii de tigari.
google-analytics.com