Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.97 secunde)
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti.
OANA in zona statiei de Metrou Crangasi, in timp ce comercializau un numar de 570 pachete tigari (11.400 tigarete) diverse marci, avand aplicate timbre din Republica Moldova, cunoscand ca proveneau din contrabanda, prejudiciind bugetul general consolidat de stat cu suma de 5.866 lei.
Inspectoratul de Politie a inregistrat si o explozie a grupurilor infractionale specializate pe contrabanda cu tigari, dupa cresterea TVA de la inceputul anului.
IONUT de 25 de ani, care, in noaptea de 20/21.01.2011, in jurul orelor 04,00, prin fortarea usii de acces au patruns in incinta unei societati comerciale din sectorul 3, de unde au sustras bani, bauturi alcoolice si tigari, in valoare de aproximativ 6000 RON.
Un barbat in varsta de 28 de ani din Mehedinti a fost prins de doua ori in numai doua zile incercand sa introduca ilegal in Romania tigari de contrabanda de provenienta sarbeasca.
La final, Obama s-a laudat cu trofeul de vanatoare si l-a intrebat pe reporter daca e interesat sa filmeze "captura".
El a spus ca, anul trecut, in Romania s-a produs un singur omor la comanda si s-a confiscat o tona de droguri, inregistrandu-se cea mai mare captura de heroina din Europa, respectiv 250 kg.
A treia incercare a lui Diaz de a captura OZN-ul pe video este si cea mai spectaculoasa. Diaz a instalat camera pe un trepied, dupa care s-a departat, agitand o lanterna aprinsa.
In incheiere, Mellon a spus ca echipa de oameni de stiinta si ingineri de proiectare de la UFODATA va construi o mare retea de statii de supraveghere automate cu senzori sofisticate pentru a captura o gama larga de date.
Garda Financiara Constanta a aplicat intr-o singura saptamana nu mai putin de 545 de sanctiuni, pentru firmele care nu aveau sau nu utilizau casele electronice de marcat, nu aveau documente de proveninta a marfurilor sau nu inregistrau veniturile in contabilitate.
Saptamana trecuta, am decis ca avem suficiente resurse pentru a actiona, si am autorizat o operatiune pentru a-l captura si aduce in fata justitiei pe Osama bin Laden.
Fiindca a prezentat drept marea captura de documente confidentiale - sanchi, cica de la cartite din Antena 3 , tot ce poate fi mai public din partea Guvernului Romaniei, adica, dispozitiile in acord cu motivarea CCR, privind actualizarea listelor electorale permanente conform legii referendumului, pentru data de 29 iulie.
Captura imaginii cu dl. Guvernator la Oslo nu merita mai multe comentarii.
In afara de tranzitul unor containere si de modesta captura de hamsie, Marea Neagra nu are motive sa-si aminteasca de noi, mai ales de cand flota comerciala a plecat, asemeni celor 3 milioane de romani, sa munceasca pentru altii.
Peste 15.200 de petarde au fost confiscate in pietele din Carei si Negresti Oas, la sfirsitul saptaminii. Doua cazuri de comercializare ilegala a materialelor explozive au fost depistate in municipiul Carei, iar un caz a fost depistat la Negresti Oas.
O actiune comuna a politistilor de frontiera, lucratorilor vamali si Politiei Transporturi a dus la identificarea unor marfuri contrafacute si nedeclarate in valoare de circa 4,5 miliarde lei.
O captura impresionanta a avut loc in urma cu aproximativ trei saptamani, cand politistii de frontiera au prins doua nave turcesti care pescuiau ilegal in apele teritoriale.
De asemenea, organizatiile de producatori din sectorul pescuitului comercial trebuie sa elaboreze planuri de captura pe specii si luni, pe care sa le prezinte la inceputul fiecarei campanii de pescuit la ANPA.
Vamesii constanteni au descoperit si retinut articole contrafacute, in valoare de aproximativ 5.250.000 lei (1.500.000 euro), se arata intr-un comunicat al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (D.J.A.O.V.).
google-analytics.com