Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.74 secunde)
De asemenea, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei actiuni desfasurate impreuna cu organe de control din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta-Serviciul de investigare a fraudelor, au fost identificate in zona Autogarii Sud persoane ce comercializau tigari netimbrate.
"Fumatorii mor mai tineri" Reamintim ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a emis la 3 mai un ordin prin care producatorii vor fi obligati sa aplice pe pachetele de tigari, incepand cu 1 iulie 2008, avertismente care combina textele deja existente cu imagini reprezentantive sau informatii suplimentare sugestive.
Preturile la gaze ar fi trebuit sa urce semnificativ, potrivit autoritatii de reglementare, dar o decizie va fi adoptata în luna ianuarie a anului 2008.În cazul motorinei, acciza va fi majorata cu 5,6%, de la 307,59 euro/ tona la 325 euro/tona, respectiv de la 259,91 euro/1.000 de litri la 274,62 euro/1.000 de litri.Acciza pentru pacura va urca de la 13 euro/1.000 kilograme la 13,7 euro/1.000 kilograme, în cazul celei utilizate în scop comercial, respectiv la 14 euro/1.000 kilograme pentru pacura destinata activitatilor necomerciale.Nivelul minim al accizelor este stabilit la nivelul Uniunii Europene. La tigari, accizele cresc cu 20% România a obtinut perioade de tranzitie pentru o serie de produse supuse accizelor armonizate, printre care si cele din tutun, situatie care presupune modificarea periodica a nivelului accizelor.Pentru produsele din grupa tutunului prelucrat, accizele intra în vigoare la data de 1 iulie a fiecarui an, în conformitate cu angajamentele asumate de România în procesul de negociere cu UE.
Tigari mai scumpe, cafea mai ieftina In ceea ce priveste nivelul accizelor, conform Calendarului convenit cu Uniunea Europeana, accizele pentru tigarete si motorina vor creste, din 2008, in schimb vor scadea cele pentru cafea si bijuterii din aur.
Specialistii sustin ca vom cheltui mai mult pentru energia termica, dar si pentru tigari.
Astfel, pe pachetele de tigari nu vor mai aparea doar mesaje de genul "fumatul poate ucide", ci imagini oribile, cu plamani afectati de tutun si asa mai departe.
  A crescut si pretul tigarilor Începând cu 6 octombrie, marii producatori de tigarete (Philip Morris si British American Tobacco) mai cer 30 de bani pe fiecare pachet de tigari.
, vom cheltui mai mult pentru alimente, tigari, alcool si medicamente.
Benzina se va scumpi de la 1 ianuarie 2010 cu 20%, pretul pachetului de tigari va fi mai mare cu 34%, iar energia electrica va fi mai scumpa cu circa 31%, in urma cresterii accizelor si a deprecierii leului in raport cu euro, a declarat Bianca Vlad, manager PwC.
Accizele la tigari si benzina, pretul alimentelor, impozitul pentru casa sau masina sau pretul gigacaloriei sunt doar cateva dintre cresterile anuntate pana acum pentru acest an. ... Pachetele cu tigari vor fi in acest an cu 40-50 de bani mai mare, fata de cel de anul trecut.
Pretul unui pachet de tigari va creste cu mai mult de 5% dupa majorarea TVA de la 19% la 24%, pentru ca acciza se va aplica la un nivel de baza mai inalt, a mai mentionat guvernatorul BNR.
Si din partea mea sa se faca litrul de benzina si motorina cat pachetul de tigari, ca mersul pe jos scoate fumul din plamani!
Desi un pachet de tigari costa 2,6 euro, cultivatorii de tutun primesc doar un euro pentru un kilogram de tutun uscat si de calitate.
In pravalia tatei se fuma si asta ne convenea, fiindca vanzarea de tigari reprezenta o parte insemnata a veniturilor noastre.
Potrivit cercetarii realizate la Universitatea din Carolina de Nord, in care s-au analizat datele a 148 de studii diferite, s-a ajuns la concluzia ca singuratatea prelungita este la fel de rea ca fumatul a 15 tigari pe zi.
• Fie ca vorbim de benzina si motorina, de gaze si tigari, de energie electrica si bere, pentru toate vom plati mai mult.
Din pacate, bolile si decesele legate de tigari "lovesc" in special persoane care se afla in plina activitate profesionala.
In raportul OMS se mai mentioneaza ca trebuie desfiintate, din majoritatea locatiilor, automatele de vandut tigari electronice. ... O gena modificata ar fi vinovata de faptul ca fumatorii fumeaza din ce in ce mai multe tigari.
Trei tigari zilnic maresc cu 31% riscul de infectie cu HPV si de cancere in gura si gat (Autoare: ... Orice crestere a nivelului de cotinina in sange, echivalent cu trei tigari pe zi, mareste cu peste 30% riscul de infectare cu HPV 16.
Magda Marincovici) Medicii americani atrag atentia ca menta din tigari nu este o simpla aroma. ... Datele cercetarilor au aratat ca aceste tigari contin cu o substanta cancerigena in plus fata de cele clasice, explica dr.
google-analytics.com