Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (4.29 secunde)
Pachetele de tigari se scumpesc cu pana la 40 de bani (4.000 de lei vechi), incepand de astazi, ca urmare a majorarii accizei, nivel maxim care ar putea fi acceptat de romani, afirma producatorii.Pentru produsele din grupa tutunului prelucrat, accizele intra in vigoare la data de 1 Iulie a fiecarui an, in conformitate cu angajamentele asumate de Romania in procesul de negociere cu Uniunea Europeana.Romania trebuie sa respecte un calendar de majorare treptata a taxei minime la 1.000 de tigari, astfel incat valoarea accizei sa ajunga, in 2010, la 74 de euro.Ministerul Finantelor estimeaza ca prin majorarea accizei incasarile bugetare vor crette cu peste 500 milioane lei, in al doilea semestru al anului.Tot astazi intra in vigoare ti avertismentele vizuale pe pachetele de tigari.
tigari, cafea, alcool. ... De la 1 ianuarie 2009, se adauga si acciza la tigari, care ar putea creste cu 30%, de la 50 de euro la mia de tigarete, cât este pentru anul în curs.
Astfel, cel mai ieftin pachet de tigari comercializat pe piata romaneasca va costa 9,9 lei. "In Moldova, cel mai ieftin pachet de tigari costa echivalentul unui leu romanesc.
S-au adunat numeroase tigari si toate au ajuns in atelierul artistului Iulian Moldovan, https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil. ... un portret, la care am folosit 100 de pachete de tigari si doua mere, la care am folosit cate 50 de pachete de tigari.
Senatul a aprobat directiva UE prin care se interzice comercializarea tigarilor cu arome Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de luni, directiva Uniunii Europene prin care este interzisa comercializarea produselor din tutun cu arome specifice si prin care se impune standardizarea completa a ambalajelor, precum si plasarea avertismentelor vizuale pe ambele fete ale pachetului de tigari.
Un barbat care fumeaza mai mult de zece tigari pe zi pierde in medie 9,4 ani din viata. ... Chiar si un consum moderat de mai putin de zece tigari pe zi diminueaza speranta de viata cu aproape 5 ani.
Restrictiile impuse de autoritati, cresterea taxelor pe produsele din tutun si, nu in ultimul rand, explozia vanzarilor de tigari electronice vor pune la pamant industria tigaretelor clasice, cred specialistii reuniti la Forumul Global al Nicotinei.
Dolj, care ofereau spre vanzare 112 pachete de tigari, fara timbru. Cei in cauza a fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990, cu amenda in valoare de 1000 lei si au fost ridicate in vederea confiscarii pachetele de tigari, in valoare totala 672 lei.
FLORENTINA, de 18 ani, din jud.Ilfov, care ofereau spre vanzare tigari de contrabanda de diferite marci. Cei in cauza a fost sanctionati conform Legii 12/1990 cu 1000 RON, fiindu-le confiscate un numar de 78 pachete tigari de diferite marci, valoarea acestora fiind de aproximativ 546 lei.
CAMELIA de 37 ani, din Bucuresti, in timp ce oferea spre vanzare trecatorilor tigari de contrabanda, de diferite marci. ... CAMELIA a fost sanctionata cu suma de 1000 lei, fiindu-i confiscate un numar de 127 pachete tigari, de diferite marci, valoarea acestora ridicandu-se la aproximativ 1000 lei.
Din verificari, in interiorul autoturismului au fost gasite 720 pachete de tigari, netimbrate, despre care acesta a declarat ca le-a achizitionat dintr-o piata, din municipiul Craiova, judetul Dolj, de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste.Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 7.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.
Duduia de la colt, care vinde tigari, paine si suc la parter de bloc, s-a suparat. ... La fel si duduia de la colt, care vinde paine, tigari si suc. ... Si pachetul de tigari de la colt, sa-l pufaim sa ne treaca nervii si-apoi...
Viorica de 43 de ani, din Bucuresti, care ofereau spre vanzare tigari fara timbru. ... Petruta, de 29 de ani, din Bucuresti, care ofereau spre vanzare tigari fara timbru.
Doi cetateni moldoveni au fost retinuti de mascati, luni dupa-amiaza, dupa ce au fost prinsi cu masina plina cu tigari aduse de peste Prut.
Peste 7600 pachete de tigari si aproximativ 2.400 litri de bauturi alcoolice contrafacute au fost ridicate in vederea confiscarii, in urma descinderii politistilor la locuinta unui cetatean.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 15.30, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, Brigada Rutiera si B.C.C.O.
"Saptamina trecuta, in timpul unei razii efectuate in hala de zarzavaturi din Piata Centrala, Politia Economica a gasit in patru tarabe foarte multe pachete de tigari de contrabanda, motiv pentru care i-am dat afara din piata pe cei doi chiriasi ai tarabelor.
Costurile suplimentare aferente aplicarii pictogramelor pe pachetele de tigari nu se vor reflecta in pretul final al acestora, a declarat director corporate affairs al JT International (JTI), Gilda Lazar."Cu toate ca procesul de aplicare a avertismentelor pe pachetele de tigari presupune costuri suplimentare, acestea nu se vor reflecta in pretul final.
Referindu-se la vesnicele acuze de contrabanda cu tigari, Minca a spus ca el nu a facut decat sa cumpere tigari de la duty- free-uri, "ce-i drept, in cantitati mult mai mari decat oricine altcineva".
"Ti-ti-tigari, cafea, alcool avem!". ... "Iti dau tigari, baiatu’?". Sa revenim insa la problema care ne macina pe toti, strazile peticite pe care trecem cu masinile in fiecare zi.
google-analytics.com