Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (6.68 secunde)
Serbia continua sa stranga informatii noi despre Ratko Mladici, inculpat de TPI, si il va captura, a asigurat joi presedintele sarb Boris Tadici (foto).
Controalele efectuate de catre inspectori au aratat ca agentia nu este dotata cu echipamentele necesare de marcare prin cipuri a sturionilor reproducatori capturati si cu aparate de citire a codurilor si fiselor de captura.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. In calea politistilor au aparut doua autocamioane incarcate pana la refuz cu grau.
Captura arata o forma de unda luata de la bornele bateriei. ... Figura 3 arata o captura de pe acelasi vehicul in aceleasi conditii doar cu o mica schimbare:
Remarcabil la acest senzor este posibilitatea de a captura pana la 10 cadre pe secunda in mod continuu pana la 11 secunde, dar sa nu uitam si de senzitivitatea sa maxima, ISO6400.
Sub numele Super 10K-HS se ascunde o camera foto capabila de a captura imagini la incredibila rezolutie de 10.200 x 13.600 pixeli.
1x Micro-USB 2.0, 1x Micro-HDMI®, Micro-SD (pana la 64GB), dual-band 802.11 a/b/g/n si Bluetooth®, slot 3.5mm casti/microfon • Difuzoare stereo de inalta calitate cu Dolby® Digital Plusi • Camera in fata 2.0MP (captura video 1080p) si camera in spate 8.0MP (captura video 1080p) • Microfon dublu cu tehnologie beam-forming • GPS incorporat • Durata de viata baterie:
Barbatii erau si ei putin socati, pentru ca nu si-au putut imagina ca vor avea o astfel de captura. ... Nici o alta momeala nu va garanteaza o captura atat de numeroasa ca ACTIVATOR NADA Dynamite.
O alta captura de tigarete a fost descoperita tot duminica, la PTF Turnu, ascunsa tot intr-un locas special amenajat in interiorul unui TIR, mai precis un perete dublu situat in partea din fata a autotrenului.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca inaintea anularii deciziei premierului de a declansa alegerile anticipate acesta s-a intalnit cu un om de afaceri, cu un important ziarist si cu un reprezentant al unui „trust de tigari“.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Inspectorii fiscali au gasit nereguli in urma controalelor facute in ultimele zile la 19 mari producatori de tigari, a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). ... In urma controalelor, au fost identificate multe cazuri de tigari contrafacute.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca va modifica atat Codul Fiscal, cat si Codul de Procedura Fiscala, cu scopul de a bulversa mediul de afaceri din alcool, tigari, produse petroliere si jocuri de noroc.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator. ... Nelinistea baietilor care vand tigari de contrabanda poate avea si o alta explicatie.
Calatorii care trec granita catre Ungaria pot transporta cel mult 200 de tigari fara sa plateasca accize, pentru ca autoritatile de la Budapesta vor mentine restrictiile in domeniu atat timp cat accizele din Romania sunt sub nivelul european, a anuntat ieri Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV).
Cele mai mari contraventii au fost trecute in contul societatilor care comercializeaza produse accizabile (carburanti, tigari, bauturi alcoolice etc.), suma totala ridicandu-se la peste 130.000 de lei.
Producatorii din industria tutunului ar putea fi obligati sa comercializeze pe teritoriul Uniunii Europene tigari care se sting singure, pentru a preveni mii de decese si traume rezultate in urma incendiilor, au declarat ieri oficiali comunitari, citati de Reuters.
Marfurile, ce constau in tigari, in sticle cu bautura au fost descoperite in portbagajul autoturismului proprietate personala a lui Adamescu, o Dacie Break 1310, ce se afla parcata in imediata apropiere a locului unde comercializa barbatul fara a indeplini conditiile legale.
Preturile la tigari s-ar putea majora cu 30-40% daca acciza va fi majorata la 65 de euro pentru mia de tigari, masura ce poate genera triplarea comertului ilegal de tigari, a declarat directorul general al JTI Romania Martin Southgate.
Pretul de vanzare cu amanuntul al unui pachet de tigari va creste in medie cu 40 de bani (4.000 lei vechi), de la 1 iulie, cand acciza totala va fi majorata la 50 de euro/1.000 de tigarete, fata de 41,5 euro in prezent.
google-analytics.com