Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (3.07 secunde)
Convocat la nationala de seniori, capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, va rata prima parte a stagiului din Turcia cu echipa de club, dar este posibil ca Pandurii sa dea jucatori si la "tineret".
Profitand de avionul trimis in Romania sa-i ia la Donetk pe Rat si pe medicul Artur Gluscenko, au venit sa-l viziteze Dario Srna, capitanul lui Sahtior, Serghei Palkin, directorul clubului, dar si preparatorul fizic Carlo Nicolini.
Astazi, joi si vineri, capitanul Gabi Precup si compania au programate cate doua antrenamente pe zi, iar maine dimineata se vor prezenta la Craiova, urmand sa efectueze vizita medicala.
Cantonamentul a fost stabilit la Gloria Serenity Resort din amintita statiune, la acesta urmand sa participe si capitanul pandurilor, Mihai Pintilii.
Pe banca s-au mai aflat romanii Ionut Albu, Cornel Cioacata, Mihai Gavrila si Horia Codin, dar si capitanul echipei, sarbul Branislav Tomic.
In dorinta de a-l face sa se razgandeasca, le-am convocat la o discutie pe antrenoarea Pusa Dina si pe capitanul echipei, Denisa Rogojinaru.
In luna ianuarie, capitanul echipei craiovene si-a fracturat degetul mare de la mana dreapta la un antrenament si a avut nevoie de repaus.
Capitanul nationalei de handbal feminin, Cristina Varzaru, a declarat ca oficialii Viborg HK au acceptat incetarea colaborarii cu ea cu un an mai devreme decat era prevazut si ca revine in Romania, urmand sa joace la Terom Z Iasi.
Asta este problema numarul unu acum, ca nu dam gol" (Ilie Stan, antrenor Steaua) Gladiatorul in lacrimi Capitanul Alex Bourceanu a izbucnit in plans la finalul partidei cu Twente.
Capitanul Branislav Tomic a fost menajat, deoarece a acuzat dureri la mana la care fusese accidentat. In urma acestei victorii, SCM-U Craiova a facut schimb de loc cu Dinamo in clasament.
Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a descoperit cheia succesului in fotbal: munca. Selectionerul Piturca l-a rasplatit cu a cincea convocare. Deviza fotbalistului de la Pandurii, Mihai Pintilii, este:
Nici capitanul Mihai Pintilii nu va evolua cu Sibiul, fiind suspendat. In schimb, va reveni Claudiu Voiculet. "Va trebui sa ne descurcam, sa nu mai gasim motive sau scuze.
Vlad este incert pentru jocul de la Mioveni, dar revine capitanul Mihai Pintilii. In lot a fost cooptat si Cardoso, insa ramane de vazut daca va evolua si pe ce post.
De fapt, doar Mihai Pintilii va fi suspendat cu Astra, capitanul pandurilor incasand al noualea cartonas galben in acest sezon.
Desi ii respecta pe jucatorii blaugrana, capitanul britanicilor, John Terry (foto), spera sa-l anihileze pe Lionel Messi si sa le arate copiilor sai ca argentianul poate fi oprit.
Sper sa ne tina balamalele in meciul patru", a declarat capitanul Energiei. In fata unei echipe cu talie superioara, Energia a reusit 35 de recuperari fata de 34 ale mediesenilor, iar asta a fost cauza esecului in opinia tehnicianului oaspetilor, Ovidiu Teleaba.
Rosu direct pentru capitanul lui Chelsea, iar Di Matteo vede cum defensiva i se destrama: ambii fundasi centrali care incepusera partida nu mai sunt pe teren.
"Mergem la Oradea sa jucam, Luceafarul este o echipa bine asezata in teren, cu cativa fotbalisti cu experienta care isi pot spune cuvantul, dar noi vom face tot posibilul sa aducem puncte", a declarat capitanul Alin Pavel, pentru gazetanoua.ro.
Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Imediat dupa marcarea golului, capitanul oaspetilor, Cadu, s-a bucurat in fata fanilor echipei Universitatea Cluj, aflati in peluza din spatele portii lui Mircea Bornescu.
google-analytics.com