Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (4.36 secunde)
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN.
Capitanul Glenn Ryder, ofiterul de serviciu din departamentul serifului, a declarat ca in acea seara, in jurul orei 11:00, cand Hickson a sunat de la un telefon cu plata, era o perioada aglomerata dar el insista sa vorbeasca chiar cu seriful Fred Diamond.
Kevin Randle, Capitanul Robert Salas, ufologul Donald Schmitt. Mentionam mai jos cateva dintre depozitiile facute. George Filer III, fost maior U.S.
De pilda, in 1985, in raionul Krasnovodsk, statia de radiolocatie la care lucra capitanul Leonid Valnev a inregistrat, stationand la inaltimea de aproximativ 20 km, un obiect discoidal cu diametrul de 1000 de metri.
xxx Cetatea a fost descoperita intamplator in anul 1955, cand capitanul unui vas fluvial a vazut in adancul apei sclipirea acoperisului unei biserici.
Voorhis a mai adaugat ca de la capitanul sau a pornit un zvon conform caruia misterioasele obiecte n-ar fi fost decat bucati de gheata formate spontan in atmosfera.
Totodata, capitanul Boc, care a jucat varf de atac, a ratat, la fel ca in cazul alegerilor anticipate, toate ocaziile de gol, inclusiv un penalti.
Capitanul fluvial, pe numele de familie Gaina, a decedat intre timp, Mircea Toader refuzind sa spuna numele celuilalt coleg aflat inca in viata si in activitatea de capitan de cursa lunga.
La capitolul dedicat celui mai de seama sportiv galatean, capitanul secund al echipei de volei feminin CSU Metal, Adriana Dumitru, a fost cea care a primit in acest an premiul liberalilor.
Elena Vijulie se intreaba in Romania Libera: "Va accepta Traian Basescu alta majoritate?". Puteti citi in continuare ipoteza jurnalistei. 'Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu a declarat pentru RL ca afirmatiile presedintelui Basescu la RRA in directia opozitiei indica un mesaj mai degraba pozitiv.
Iar acum, cand Romania e un vas esuat intre coltii crizei, capitanul Basescu isi anunta echipajul, cu acelasi ranjet cu care le spunea "Iarna nu-i ca vara" celor aflati pe punctul de a muri inghetati, ca trebuie sa frece mai bine puntea.
Capitanul suprem al Timisoarei acelei vremi, Petru Cremena, organizase manifestari de simpatie la care a participat intreaga suflare a urbei.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Iasi, capitanul Mihai Cojocaru, sustine ca 200 de jandarmi de la inspectoratele din Iasi si Bacau au fost detasati in zona centrala a orasului, pe tot parcursul zilei, pentru a preveni eventuale incidente.
- capitanul de rangul III Gheorghiu). Asa ca deciziile le luam de capul nostru. Nu aveam comunicatie cu nimeni, nu stiam cand plecam, cand ne intoarcem.
Baconschi la Paris sa numere voturile, fara sa se consulte cu capitanul. Ce a urmat? Cateva palme serioase din partea lui Traian Basescu care, cu siguranta, ar fi condus mai bine partidul.
"Traian Basescu nu e vreun curajos, nici un "brav om prietenos", nici capitanul care nu-si paraseste nava, cum s-a tot infatisat multimii.
De asemenea, pare greu de crezut ca aparitia PMP este doar o razbunare la adresa PDL, partid care a luat-o, nu cu multa vreme in urma, pe un drum nerecomandat de capitanul Basescu.
Prezent la conferinta de presa, Laurentiu Zanfir, capitanul sef adjunct al Capitaniei Zonale Constanta a amintit ca exista un proiect aflat pe masa Ministerului Transporturilor, care se refera la o posibila facilitate a partii vechi a Portului Constanta de a oferi conditii de acostare pentru yachturi si cuttere, insa pentru ca acest proiect sa devina functional trebuie executate anumite amenajari speciale pentru ca cel mai mare port din sud-estul Europei sa poata oferi gazduire ambarcatiunilor de agrement.
La festivitate au fost prezenti subprefectul Adrian Nicolaescu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, care este si organizatoarea acestei manifestari expozitionale, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Serban Berescu, directorul Directiei Operatiuni Maritime din cadrul ANR, Alexandru Mezei, capitanul sef al Capitaniei Zonale Constanta - coorganizatoare a targului - reprezentanti guvernamentali, consulii Frantei, Chinei si Turciei la Constanta, reprezentanti ai expozantilor.
La eveniment au participat Gheorge Bosanceanu (foto), presedintele adunarii generale a actionarilor din SNC, Radu Rusen, directorul general al santierului naval, Jan Lissow, director al "Interorient Navigation Company", Oleg Lozhko, reprezentant Interorient Romania, Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Igor Panfilov, capitanul navei, Agnieszka Charewicz Huscher, nasa navei, reprezentanti ai companiei de clasificare "Germanischer Lloyd", numerosi invitati si, nu in ultimul rand, navalisti constanteni.
google-analytics.com