Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (3.20 secunde)
Google aniverseaza lansarea seriei "Star Trek" printr-un logo interactiv in care apar Spock si Capitanul Kirk Google marcheaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale "Star Trek" printr-un logo interactiv postat de pagina de start a motorului de cautare, relateaza Mediafax.
Capitanul Ahab si romanul Moby Dick, care prezinta aventurile sale, implinesc, joi, 161 de ani de la publicare, motiv pentru care Google a creat un logo special, inchinat acestei zile.
MIRACOLUL DE PE RAUL HUDSON il plaseaza in centrul povestii pe capitanul Chesley Sully Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.
Capitanul Valerii Polikaev se afla in autobuz, se intoarcea acasa de la postul sau, cand a vazut, clar, deasupra drumului, la o altitudine de 5-6 km, doua ghirlande de lumini aurii. ... Maiorul Lipetki conducea o masina in care mai era si capitanul Riabinin.
Un exemplu remarcabil in acest sens este capitanul comandor in retragere Mihai Barbutiu. ... Pentru interceptare, de la Craiova decolase un coleg al sau, capitanul Adalbert Bodis, actualmente comandor in retragere, care traieste la Cluj-Napoca.
Comandantul navei, capitanul Cerepanov, a trimis imediat o radiograma la Moscova, la Academia Sovietica de Stiinte. ... Capitanul Beregovoy, seful Informatiilor Navale pentru Flota de Nord, a ordonat sa fie luate fotografii ale OZN-urilor, dar pelicula nu a reusit sa capteze niciodata nimic.
Ajungand la locul de intalnire cu o ora si jumatate inainte de momentul stabilit, capitanul a permis echipajului sa urce pe puntea exterioara. ... Intrucat insa nu aparea nimic pe radar, capitanul s-a razgandit si au continuat sa observe aparitia.
Gigi Becali a anuntat ca trei jucatori din nationala Ucrainei, inclusiv capitanul reprezentativei si, totodata, jucatorul lui Dinamo Kiev, Serhiy Sydorchuk, Sergiy Kryvtsov si mijlocasul defensiv al echipei Sahtior Donetk, Taras Stepanenko, se vor antrena si, posibil, vor juca la FCSB.
Ori ajungem teferi la mal, ori ne inecam cu totii, in frunte cu capitanul“, a afirmat Flutur. El a mai spus ca poarta fuziunii PNL-PD trebuie sa fie deschisa.
Aportul lui Ionut Stancu la echipa in turul campionatului, dar si calitatile sale de lider din teren l-au determinat pe Daniel Mogosanu sa-l propuna capitanul echipei, in locul lui Gabriel Precup, ideea fiind impartasita si de ceilalti componenti ai lotului oltean.
Potrivit memorandumului, capitanul deputatilor-tenismeni va fi Corneliu Ciontu (independent), iar echipa va fi completata de deputatii Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Dan Radu Rusanu (PNL).
Kevin Randle, Capitanul Robert Salas, ufologul Donald Schmitt. Interesante sunt si depozitiile facute de martori in fata fostilor membrii ai Congresului.
Pana la moarte, in 1962, capitanul Lord nu a scapat de stigmatul inactiunii in cazul Titanic. Ipotezele celor care sustin conspiratia sunt infirmate de alti autori.
In inregistrarea pe banda a relatarii, Figel i-a spus lui Hastings, intre altele, ca, la intoarcerea la baza Malmstrom, capitanul Eric Carlson a fost interogat privitor la incident, dupa care i s-a atras atentia sa nu mai discute cu nimeni cele intamplate.
Capitanul Glen Ryder, care inca mai lucreaza in acel birou, spunea ca l-a pufnit rasul cand a auzit istoria, dar a fost apoi dispus sa le asculte relatarea.
El relata ca a fost chemat de urgenta de capitanul care era "la tub" (ecranul radar), atunci cand acesta a vazut pe ecran ca de cele trei elicoptere se apropie foarte mult o tinta neidentificata.
Capitanul pescuia ,chiar a prins cativa pesti mari, pe care i-a si mancat in urmatoarea oprire in cealalta insula, Ithaka, pregatindu-i la o taverna din portul Kioni.
Instruit ca inginer si ca om de stiinta, capitanul Mitchell se simtea cel mai confortabil in lumea rationalitatii si a preciziei fizice.
Producatorii show-ului au mai incercat sa-l discrediteze pe capitanul Terauchi prin mentionarea faptului ca el a recunoscut ca a vazut, si in alte dati, in timpul carierei sale ca pilot comercial sau militar, obiecte aeriene neidentificate, deci era un repeater - cum a intonat solemn naratorul, ceea ce insemna automat ca el ar fi fost un observator nesigur, deci ca marturia lui nu poate fi de incredere.
Capitanul s-a indepartat cu pasi mari catre masinile parcate ale personalului si nu a mai vorbit niciodata cu mine. Smith continua:
google-analytics.com