Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (4.69 secunde)
Cozi interminabile, functionari platiti din banul public foarte "scarbiti" de deranjul pe care li-l faci atunci cand le adresezi chiar si o banala intrebare, la care se adauga si un drum istovitor, de cel putin trei ore, acesta este sacrificiul facut de locuitorii Mangalia atunci cand apeleaza la Casa de Pensii Constanta.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital.
Din ce bani veti plati salarii si pensii la nivelul anului 2008 - asa cum promiteti la televizor - daca Romania are deja un deficit de 8 MILIARDE DE EURO la bugetul de pensii?
Scenariul pare ca se repeta dupa ce, la inceputul mandatului sau, Emil Boc i-a criticat dur pe predecesorii sai liberali din cauza unei facturi similare. ... La aceasta se adauga 5,2 miliarde lei cheltuieli cu asistenta sociala, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Produsele de pensii private facultative vor putea fi folosite de angajatori ca mijloace de fidelizare a angajatilor, intrucat sistemul ofera avantaje atat pentru patroni, cat si pentru salariati, a declarat recent directorul de pensii al Omniasig, Cristina Nitescu, preluata de Bank News, care citeaza NewsIn.
Romanii vor putea adera la un fond privat de pensii obligatorii din august pana in decembrie, iar contributiile la acest sistem vor incepe efectiv din ianuarie 2008.
Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, citate de agentia de presa NewsIn, în luna septembrie Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va propune guvernului un act normativ care va unifica din 2008 bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari (sanatate, pensii, somaj), dupa modelul bazei la care se platesc în prezent contributiile de sanatate.
Deficitul bugetului de pensii, in primele cinci luni ale anului, a fost de circa 1,247 miliarde lei, in conditiile in care incasarile din contributii au fost de 15,089 miliarde lei, iar cheltuielile s-au ridicat la 16,336 miliarde.
Stabilirea si regularizarea impozitului pe venitul anual cu platile anticipate efectuate de contribuabilii persoane fizice in cursul anului 2007 se va face pe baza deciziilor de impunere anuala emise pana la data de 30 septembrie 2008.
Pe vremea cind tatuca Stalin insuruba steaua rosie pe tichia Kremlinului, un soi de socialism avant la lettre se infiripa si prin vestul Europei. ... intre cele doua uniuni nu sint decat diferente de nuanta, de timp si de repartizare geografica.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Astfel, printr-o interpelare pe care i-am adresat-o in data de 8.03.2010, cu titlul "Motivele adoptarii Memorandumului Guvernului din 17 februarie 2010", i-am solicitat in principal premierului Emil Boc sa-mi comunice motivele care au stat la baza aprobarii Memorandumului Guvernului nr.398 din 17 februarie a.c., prin care s-a decis ca autoritatile publice nu vor mai incheia niciun contract de publicitate si/sau promovare in cursul anului 2010 decat in situatii exceptionale, precum si temeiul juridic al masurilor adoptate prin acesta si ce economii se realizeaza la buget prin aceste masuri.
Allianz-Tiriac Pensii Private si-a majorat capitalul social cu 320 milioane lei pana la 350 milioane lei. Astfel majorarea de capital se va face prin emiterea unui numar de 32 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 100 lei.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. ... Potrivit lui Marinescu, "daca un administrator de fond de pensii private fuge cu banii contribuabililor, acesta poate fi sanctionat cu o amenda simbolica de la 10.000 la 50.000 RON, si atat".
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Exista riscul unui colaps al sistemului de pensii, si nu de astazi. ... In 2000 am facut o propunere privind o reforma fundamentala a sistemului de pensii.
Dar recalcularea aduce practic, cresteri de pensii cu aproximativ 19 procente pentru numai aproape 400.000 de batrini. ... Cei care beneficiaza de pensii numai din agricultura ar urma sa primeasca din aceasta luna cu zece procente mai mult.
Valoarea punctului de pensie va creste cu 9,3% pentru anul viitor, a declarat, ieri, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai Seitan, cu prilejul unei conferinte pe tema reformei sistemului public de pensii organizata de CNS Cartel Alfa.
Primele plati la fondurile de pensii administrate privat ar putea fi realizate la mijlocul lui 2007, a declarat ieri presedintele Casei Nationale de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai ßeitan. Potrivit lui ßeitan, "in prezent, proiectul de lege se afla in avizare la diferite ministere.
Prin lansarea unor noi componente, ca fondul privat de pensii, sumele rulate pe aceasta piata vor creste cu 480 de milioane de euro in urmatorii zece ani. ... Printre principalele masuri menite sa redreseze piata, identificate de participanti, se numara introducerea sistemului privat de pensii.
google-analytics.com