Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (4.06 secunde)
Schimbarea stafetei se face in conditiile in care regizorul Sergiu Nicolaescu reusise, pe parcursul ultimului an, sa-si puna in cap conducerea de partid care ajunsese sa-l considere "un om al puterii".
USL incaseaza ca Bute (Autor: ... Incaseaza ca Bute. Se lasa macelarit. ... Oamenii astia par ca nu stiu ca se afla la putere iar poporul asteapta de la ei masuri radicale si urgente.
La casele de schimb valutar din centrul Craiovei, vineri nu se gasea euro la vânzare. ... Importurile se scumpescFirmele care importa pierd foarte mult din cauza variatiei cotatiei monedei europene, pentru ca trebuie sa-si achite marfa catre furnizorii externi în euro, dar platesc mai multi lei pentru aceasta.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Giovanni Becali a dezvaluit suma pe care Dinamo o incaseaza pentru Deian Sorescu "Si-au programat suma 800.000 de euro si eu sper ca au aproape 1 milion de euro.
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste.
In privinta venitului minim garantat s-a incercat eliminarea din tabelul beneficiarilor a acelor persoane care nu merita "titlul "de sarac, iar in privinta indemnizatiilor scoaterea celor care nu locuiesc si nu se ingrijesc de micuti, dar si acordarea celor 800 de lei unor persoane care pentru citeva luni, pe sistemul vechi, nu puteau beneficia de indemnizatii.
Totodata, el a subliniat ca adoptarea acestei masuri, alaturi de altele care au trecut de Senat si Camera Deputatilor, vor creste sansele ca viitorul val de mari investitii sa se faca in Romania si nu in tarile vecine, care au cote unice de impozit de doar 10%, Bulgaria si Ungaria.
"In masura in care se va dovedi viabil, cred ca va fi un prim pas spre crearea regiunilor.
Astfel, companiile furnizoare nu mai incaseaza TVA inscrisa pe factura fiscala emisa de companiile beneficiare, desi aceasta va figura in continuare in totalul de plata al facturii.
Spre exemplu, in 2005, din lichidari de firme s-au incasat creante in valoare totala de aproximativ 360 de milioane de euro, onorariile incasate de practicienii in domeniu ridicandu-se si ele la circa 18 milioane de euro.
In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2007, se suspenda OMF 1.870/2004 pentru aprobarea instructiunilor de completare a numarului de evidenta a platii, articolul 5 din OMF 1.521/2005 pentru completarea continutului declaratiilor fiscale si utilizarea formularului "Ordin de plata pentru Trezoreria Statului" (OPT) pentru declararea obligatiilor de plata la bugetul general consolidat.
Seful Directiei de Munca Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca de la inceputul anului a primit in jur de 30 de reclamatii de la persoane care incaseaza venitul minim garantat (VMG).
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, informeaza ca prevederea se aplica incepand cu 1 ianuarie 2008.
Asiguratorii din Romania incaseaza circa 3 milioane euro anual pe politele de asigurare de malpraxis, in conditiile in care prima medie este de 5-7 euro pentru asistentii medicali si de 50 euro pentru medici, a spus miercuri directorul general al SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare, Gheorghe Grad.
Plenul Senatului, prima camera sesizata, a adoptat miercuri, cu 49 de voturi pentru, 9 abtineri, 29 impotriva, propunerea legislativa semnata de reprezentanti ai tuturor formatiunilor prin care se introduce prevederea ca agentii economici sa plateasca TVA la momentul in care incaseaza facturile.
Cum se explica profitul urias al Google In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
De aceea, daca problema nu se va rezolva si "va continua la nesfarsit" in aceeasi maniera, Renault va renunta la aceasta idee. ... El a adaugat ca "daca nu se va rezolva situatia dintre Guvernul Romaniei si cei carora Daewoo le datoreaza bani, nu vor mai fi interesati de licitatie".
Care stanga, domnule Moraru, cand el stie ca avem deficit prognozat pentru la anul de 3,6 miliarde in fondul de pensii si el face acest joc?
google-analytics.com