Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (3.97 secunde)
"Voi sustine propunerea de asigu-rare a reprezentarii la nivel regional in conducerea partidului, astfel incat unul sau doi membri ai BPN sa reprezinte fiecare regiune de dezvoltare, sa avem cate un vicepresedinte din fiecare regiune de dezvoltarea", a spus Olteanu.
Actiuni rare, dar necesare Interesul deosebit manifestat de tinerii craioveni pentru acest curs este explicabil prin maniera complet noua de abordare a problematicilor juridice europene, prin comparatie cu cele britanice.
"Ma simt dezolat pentru ca pierdem timp si din pacate reusim sa ne mobilizam in chestiuni profunde si foarte rare, dar nu putem sa ne facem treaba la Senat.
Presedintele UDMR Marko Bela a declarat, luni, la Targu Secuiesc, ca actualul Guvern este minoritar, dar eficient, si probabil ca certurile sunt mai rare tocmai pentru ca este format din mai putine partide.
Ambele parti se acuza reciproc, periodic, de astfel de actiuni, de la conflictul ruso-georgian din august, insa acuzatiile privitoare la atacuri cu obuze sunt rare.
Momentele in care europarlamentarii romani s-au opus liniei de partid european au fost rare. PSD s-a opus timid in unele voturi legate de petitii, ceea ce a dus loialitatea social-democratilor fata de grup la 85%.
"Sunt foarte rare cazurile cand oamenii vin la noi din proprie initiativa sau cand sunt trimisi de la locul de munca.
Astfel de cazuri exista, se intelege, dar sint foarte rare. Fenomenul despre care vorbim in fapt s-ar numi mai propriu parazitism, o dorinta constienta sau inconstienta de a trai pe socoteala altuia".
Iar tinerii, cu rare exceptii, intra pe piata undeva intre 20-25 de ani. Asta face sistemul de pensii nesustenabil, alaturi de problema cronica a muncii la negru, ca sa nu mai vorbim de aspectul migratiei motivate economic.
Disensiunile dintre lideri au fost rare si nu vizau aspecte majore. Reactiile negative ale lui Cristian Preda si Sever Voinescu la adresa conducerii PD-L pot fi interpretate ca un semn ca PD-L a atins limita maxima a dezvoltarii sale".
Ambele tabere au organizat o numărare proprie a voturilor. In aceasta situatie se va face un memoriu catre forumurile de conducere de la Bucuresti, iar o decizie finala se va lua in Biroul Permanent National.
In timpul acelei vizite, Eximbank Romania, Institutul de Metale Neferoase Rare, PHARMASER, Kwerner IMGB sau Antibiotice Iasi au incheiat importante contracte cu firme si institutii din China.
Si privim toate intalnirile cu ei ca pe niste sarbatori unice si din ce in ce mai rare. De aceea ni se inmoaie inima si la aniversarile altora.
Dar astea sunt cazuri mai rare. "Problemele invatamantului romanesc este...", si-a definit strategia domnul Funeriu. Drept pentru care, acordul subiectului cu predicatul sau genul substantivelor (va amintiti episodul "coleg") - acestea sunt provocarile reale ale celui insarcinat sa faca reforma in Educatie.
Cu prea rare exceptii, sunt toti la fel. Bani, bani si iarasi bani. Nu-i mai satura Dumnezeu ! Permiteti-mi sa asimilez si functiile in stat, tot cu banii.
Vor fi din ce in ce mai rare si mai putin spectaculoase infractiunile identificate in zone aflate sub controlul opozitiei.
De asemenea, daca o ordonanta nu se adopta si nici nu poate fi respinsa, ea functioneaza oricum, deci cazurile in care suntem afectati sunt extrem de rare", a declarat Radulescu.
Romaniei nu i s-a permis, de catre propriii politicieni, sa beneficieze de institutii puternice decat in rare ocazii sau in scurte perioade istorice.
Iar eu trebuie sa va spun ca daca vrem sa schimbam ceva in partidul asta, in tara asta, e nevoie de intransigenta, pentru ca de 23 de ani politica e facuta cu rare exceptii de oameni care nu au convingeri, nu au crezuri, nu au valori si nu dau doi bani pe binele altora si pe binele comun.
Se va renunta la studiile de impact, destul de rare si astazi, la studierea problemelor legate de aplicare si la verificarile uzuale ale compatibilitatii cu celelalte acte normative.
google-analytics.com