Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (2.95 secunde)
- Senzatia cã spatiul de la nivelul pieptului este prea mic - Astm - Plans excesiv - Raceli frecvente (slãbirea energiei de apãrare) - Probleme ale pielii Scãderea energiei pectorale afecteazã si inima:
In cazuri mai rare, acestea includ un puternic simt al unei prezente si dificultati de respiratie, din cauza unei senzatii de presiune pe piept.
Kean citeaza in articolul ei cateva exemple in acest sens.Autorii raportului COMETA au argumentat, cu o ferma obiectivitate si cu o logica bazata pe fapte, ca observatiile bine documentate pe care le-au examinat nu pot fi explicate prin nimic cunoscut, cum ar fi tehnologii militare avansate sau fenomene naturale rare.
Dar nu pot fi aduse in laborator sau observate de orice doritor nici fenomenele rare, care nu apar la comanda, ca sa nu mai vorbim despre problemele fundamentale ontologice (de pilda, daca traim sau nu intr-o realitate virtuala, ori existenta Divinitatii), sau despre cele gnoseologice (cum ar fi infinitatea procesului cunoasterii).
Din nefericire, chiar si week-end-urile (acelea adevarate, nu doar cele din calendar) managerului sunt rare si atunci cand prinde cate unul rasfoieste o carte (imi place nespus istoria) vede un film, merge la un meci, se relaxeaza cu familia, se repede pana la parinti sau rude.
Celelalte tipuri de infectii fungice unghiale sunt rare. Onicomicoza candidozica apare in pana la 1% din totalul infectiilor fungice unghiale.
Pacientul se poate simti ametit, poate avea vedere dubla sau partiala, sau in cazuri rare, isi poate pierde complet campul vizual.
Scriitor, jurnalist, redactor, critic literar, eseist, teoretician al literaturii de anticipatie, cunoscator al mai multor limbi de larga circulatie, el a ocupat pozitii oficiale care i-au facilitat relatii bune cu scriitori si critici din Occident, intr-o perioada in care astfel de relatii erau rare si dificile.
Motive - Raspandirea vietii si a frumusetii in Univers - Asigurarea supravietuirii speciei umane - Profitul adus de mineritul asteroizilor, energia solara si manufactura spatiala - Salvarea mediului terestru prin mutarea oamenilor si industriei in spatiu - Resurse rare, precum gazele naturale de pe gigantii de gaz Argumentele necesitatii Populatia de pe Pamant este in continua crestere, in timp ce resursele si capacitatea nu.
Dupa spusele satenilor, in perioada premergatoare, intreruperile de curent au fost foarte rare si pentru durate foarte scurte de timp.
Daca globuri luminoase sunt raportate si fotografiate adesea, cele negre sunt rare. Un caz celebru este cel din 14 aprilie 1561 de la Nurnberg cand s-au semnalat sfere negre, rosii si albastre, precum si discuri;
Dar nu pot fi aduse in laborator, sau observate de orice doritor, nici fenomenele rare, care nu apar la comanda, ca sa nu mai vorbim de problemele fundamentale ontologice (de pilda, daca traim sau nu intr-o realitate virtuala, ori existenta Divinitatii), sau de cele gnoseologice (cum ar fi infinitatea procesului cunoasterii).
- Poate tocmai de aceea sunt atat de rare contactele fizice cu extraterestrii. Raspunsul ar putea sta in cautarea contactului pe planuri mentale si spirituale, dincolo de limitarile adesea inguste ale realitatii fizice.
Pacientul se poate simti ametit, poate avea vedere dubla sau partiala, sau in cazuri rare, isi poate pierde complet campul vizual.
Daca in una din acele rare ocazii cand simte nevoia sa se relaxeze si sa se distreze ai lipsa de inspiratie sa spui ceva dezaprobator, se va repezi direct la oglinda si la sticla de parfum.
Avem inregistrari video cu lucruri rare care, stiti, s-au intamplat. Astept doar imagini ale oamenilor luand un ceai cu un extraterestru pe o nava spatiala.
- Ceea ce s-a intamplat ieri in Munchen si Londra se poate repeta in Hamburg si Paris. In timp ce ideile au devenit rare pe acest continent, visele desarte se inmultesc intr-un mod absurd.
Drept pentru care, nu erau rare cazurile in care parintii flacailor cu inaptitudini militare trageau sfori pentru ca baietii lor sa fie acceptati la militarie, tocmai pentru a evita un statut de mana a doua.
Si uite asa pe timpul regimului comunist eu am prajit pentru nomenclatura toate cafelele rare care, l-a sugestia mea, au fost importate.
In favoarea lui Motreanu se afla statutul pe care il are in par-tid - este secretar general, face parte din grupul fidelilor lui Tariceanu si are iesiri anti-Basescu mai rare decat alti colegi ai sai.
google-analytics.com