Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (3.24 secunde)
Putem pune pe seama acestor contaminari cu substante chimice explozia de cancere din ultima vreme? ■ Da. In toxicologie, printre altele chiar asta studiem:
Am tratat migrene, depresii, insomnii, cancere (au apelat si la chirurgi si dupa aceea au venit la mine), afectiuni respiratorii, scaderi imunitare (de exemplu, copilasi care racesc frecvent, care au sinuzite), afectiuni digestive, tulburari de tranzit intestinal, afectiuni renale, infertilitate si la barbati si la femei, insuficienta circulatorie.
Evolutia acestor cancere este in general mai rapida, iar rata de recidiva este mai ridicata. In cazul femeilor cu aceste gene, doctorii nu au alta optiune, pentru moment, decat o supraveghere medicala intensiva pentru a depista si a trata cancerul intr-un stadiu incipient.
Doctorul Zoltan Takats de la Imperial College London, coautor al acestui studiu, spune ca iKnife mai trebuie testat pe 1.000-1.500 pacienti cu diferite tipuri de cancere.
Inainte de descoperirea tratamentelor GIST, tumorile stromale gastrointestinale erau recunoscute ca fiind cancere de tip sarcom. Practic, din familia mare a tumorilor maligne ale tesuturilor moi s-a izolat aceasta entitate numita GIST.
Comparand cele doua grupe, cercetatorii au stabilit ca persoanele "sarace" in bacterii intestinale (360.000 gene microbiene in medie, fata de 580.000, la persoanele "bogate" in asemenea bacterii) prezinta un risc mai important de a dezvolta boli metabolice cum este execesul de colesterol sau diabet, dar si boli hepatice si cardiovasculare, chiar unele cancere.
Profesorul doctor Irinel Popescu a pus accentul pe modelul specific al IASGO constand in caracterul multidisciplinar al abordarii unor cancere, in special a cancerelor digestive.
Camere sterile, personal cu inalta calificare In Romania, numarul copiilor suferinzi de cancer de sange (leucemie sau alte cancere limfatice) este estimat la aproximativ 5.000, anual, inregistrandu-se alte 500 de noi cazuri.
"Tamoxifenul administrat timp indelungat poate genera alte tipuri de cancere, de tipul celui de endometru, pentru ca stimuleaza receptorii hormonali de la acest nivel.
Are incidenta 1 din 3.000 de sarcini si 1-2 din 50 de cancere mamare identificate in aceasta perioada. (Sursa babymed.com) Iata cand ar trebui sa mergi la control si sa faci investigatii suplimentare pentru a fi sigura ca nu este nodul canceros:
boli neurodegenerative si chiar in cancere. Prof. dr. Alexandru Blidaru vorbeste despre necesitatea intelegerii profunde a mecanismului de aparitie si dezvoltare a cancerului si, apoi, de a trage unele invataminte.
Odata cu dezvoltarea medicinei genomice, inregistrata in ultimii ani, este posibil sa se faca fata si altor cancere rezistente la tratamentele standarde, spune oncologul Gregory Masters de la Helen Graham Cancer Center Newark.
La nivel global, in fiecare an, cele doua boli ucid aproximativ 3,4 milioane de adulti, 44% fac diabet, 23% sunt afectati de cardiopatie ischemica si intre 7% pana la 40% fac cancere ce sunt puse in legatura directa cu supraponderalitatea si obezitatea.
Teste pentru diagnostic Tuseul rectal - intrucat 75% din cancere apar in periferia prostatei, ele pot fi depistate usor prin tuseu rectal.
OMS avertizeaza in mod special asupra pericolului obezitatii infantile, deoarece copiii de azi supraponderali sunt tinerii si adultii de maine cu risc major de diabet, boli cardiovasculare, cancere etc.
Daca totul se deruleaza potrivit protocoalelor, atunci aceasta combinatie ar putea reprezenta tratamentul unor cancere cerebrale, diagnosticate in general dupa varsta de 50 de ani, mai mult la barbati decat la femei.
Riscul de aparitie a anumitor cancere, cum ar fi cel al sanului, frecvent la femei inainte de menopauza, este scazut chiar daca IMC este mare.
Preventia ramane cuvantul de ordine in orice boala, dar mai ales in cancere. American Association for Cancer Research (AACR) insista, in bilantul anual, ca 50% dintre decesele provocate de cancer ar putea fi evitate prin adoptarea unui stil de viata echilibrat.
Il ingrijoreaza faptul ca avem o crestere in tara la numarul de cancere si ca, in doar patru ani, am ajuns de la 384.000 la 441.000 de cazuri.
Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta acestuia, tocmai de aceea o insuficienta oxigenare a celulelor sta la baza aparitiei multor cancere.
google-analytics.com