Cautare

364 de rezultate pentru "cancere rare" (4.49 secunde)
Pentru a nu dispera (in cazul in care nu te indragosteti de unul dintre cei trei mandri ai zodiacului), astrele iti recomanda, ca o a doua varianta, Varsator sau tot Gemeni, in cazuri rare.
"Sustineam ca este o biodiversitate bogata si viguroasa, ca sa fac o asemenea afirmatie in National Geographic eu m-am bazat pe datele furnizate de specialisti" Cristian Lascu, redactorul sef al revistei National Geographic Romania si unul dintre activistii de baza implicati in acest proiect, a fost acuzat de catre proprietari ca numeroasele specii rare gasite in zona Vacaresti n-ar exista de fapt si ca sunt doar niste inventii care au menirea ascunsa de a-i lasa pe proprietari fara drepturi.
In timp ce stiinta moderna atribuie aceste talente rare unor simple reactii chimice la nivel cerebral, ea nu reuseste sa de lamuriri referitoare la motivul pentru care sau la felul in care creierele acestor personaje au o configuratie diferita de ale celorlalti.
Gestul lor a fost unul nobil, pentru pacientii cu boli rare. ... Este foarte important sa aratam fit si am alergat pentru persoanele cu boli rare, atat din Norvegia, cat si din Romania, a spus Julie Lisen Mohr.
Printre aceste "alte gaze" se numara asa-numitele gaze rare, gaze nobile sau gaze inerte, denumite astfel pentru ca au reactivitate chimica foarte scazuta, nu formeaza combinatii chimice cu alte substante.
In cadrul Centrului de boli rare NoRo din Zalau, copiii care sufera de aceste afectiuni sunt tratati cu ajutorul terapiei comportamentale.
"Saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, va fi un capitol special despre bolile rare, care sunt un element de noutate. ... Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
- Persoanele cu cancer, boli autoimune, boli rare etc. ... Prima actualizare a listei a fost destinata pacientilor care sufera de afectiuni rare. Au fost compensate 17 medicamente orfane, fara echivalent terapeutic, pentru pacientii suferinzi de forme rare ale unor boli cum sunt cancerul, epilepsia, afectiuni endocrine, leucemia, afectiuni neurologice degenerative.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. ... De asemenea, a consiliat si tineri cu boli rare.
- Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a? ... Problematica bolilor rare nu a fost o noutate pentru mine avand in vedere experienta din pediatrie si ingrijiri paliative, dar m-am bucurat sa vad ca se fac progrese in ingrijirea acestor pacienti.
In cazuri extrem de rare apar tulburari de mictiune si de potenta sexuala. ... Cauza mecanica este un factor major in cazuri foarte rare si, prin procedee minim invazive percutane (ace de marimi diverse), aceste discuri se pot decomprima si retrage in carapacea lor, evitand procedeul chirurgical clasic.
Momentele de beatitudine, atat de rare, au micul lor defect: sunt prea rare.
ASOCIATIA ROMANA DE CANCERE RARE - ARCrare organizeaza masa rotunda cu titlul "Viata cu LMC. Povestea merge mai departe...", ce va avea loc in data de 24 septembrie 2013, intre orele 10.00 si 12.00 la Hotelul Ramada Majestic, Bucuresti, Calea Victoriei, nr.
Pentru a veni in sprijinul pacientilor cu LMC, presedintele Asociatiei Romane pentru Cancere Rare, Dorica Dan, a anuntat lansarea site-ului www.mycmllife.eu/ro, care le ofera pacientilor informatii despre simptomele si diagnosticul LMC, o prezentare generala a tratamentelor, la ce anume sa se astepte o data cu initierea tratamentului si pe parcursul monitorizarii bolii.
Nivelul mortii premature legate de bolile netransmisibile, printre care cancere, boli cardiovasculare, diabetul sau bolile respiratorii cronice â€" a inregistrat un recul rapid, se specifica in raport. ... Viitoarea generatie Nivelul tabagismului scade, cu exceptii rare, insa obezitatea creste, subliniaza Claudia Stein pentru AFP.
O infectie, diabetul, o boala a rinichilor sau metastazele osoase ale diferitelor cancere pot fi, in cazuri ceva mai rare, cauze ale durerilor de spate.
Cazurile in care automobilele sunt introduse in tara prin judetul Constanta sunt extrem de rare si atunci, de multe ori, ele doar tranziteaza judetul nostru, urmand ca vama sa fie facuta in Bucuresti”.
Bolile sanului nu sunt deloc rare. In Europa ne situam in locuri fruntase privind patologia mamara, iar in ceea ce priveste femeile din Romania cancerul de san provoaca cea mai mare mortalitate feminina.
Crescatorii de bivoli, nurci, vulpi argintii, stiuci, ovina merinos de Stavropol sau alte specii considerate rare vor primi sprijin de la Guvern.
Nu verifica nici o institutie a statului veridicitatea unei stampile, decât în cazuri extrem de rare, când efectele unui act stampilat sunt dubioase sau daca se fac anumite sesizari.
google-analytics.com