Cautare

2230 de rezultate pentru "campanie" (2.83 secunde)
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. ... Sunt pur si simplu pseudo-stiri facute de redactorii televiziunilor dupa declaratii politice de campanie electorala ale lui Traian Basescu.
Cat priveste soarta Constantei cu primarul Radu Mazare la carma, Victor Manea a spus ca lucrurile vor fi asa cum le-a descris PNL-ul in campanie, insa momentan prefera sa nu repete "previziunile" liberale, dand ragaz edilului social-democrat sa demonstreze daca isi respecta promisiunile electorale.
Incã din momentul in care s-a vehiculat ideea conform cãreia, in acest an, parlamentarii vor fi aleºi in sistem de vot uninominal, automat s-a format ºi ideea unui nou tip de campanie, ideea de altceva...
A fost o campanie grea, o campanie in care ne-am straduit sa ne facem cunoscut programul de guvernare, sa explicam cum putem creste economia si cum putem transfera aceasta crestere in buzunarele oamenilor. ... A fost o campanie muncita, in care ne-am concentrate pe informare si nu pe circ.
Pe scurt, numarul oamenilor atinsi de o reclama/campanie etc. ... In functie de parametrii de campanie, adserverul ii va servi sau din contra, nu ii va servi bannerul de campanie, eliminand astfel duplicarea intre site-urile din mediaplan.
Candidatii la Presedintie cauta, prin intermediul site-urilor de campanie, voluntari care sa le dea o mana de ajutor cu strangerea semnaturilor necesare depunerii candidaturii, la lipit afise sau impartit pliante.
"Mi se pare nefiresc ca o campanie intreaga sa stai pe margine, o campanie intreaga, cum a fost domnul Dancu, sa faci campanie pentru Basescu.
Staff-ul de campanie al lui Teo Trandafir da vina pe Liliana Minca pentru ceea ce s-a intamplat acolo. ... "Un grup de persoane necunoscute a vandalizat, in noaptea de marti spre miercuri, 20 aprilie - 21 aprilie 2010, fatada sediului de campanie electorala al Teodorei Trandafir.
- Stranie, alt termen nu gasesc pentru acesta campanie electorala, a declarat pentru MEDIAFAX sociologul Alin Teodorescu, adaugand ca cele doua mari partide au acelasi slogan, cuvant cu cuvant.
La mai putin de o luna de debutul campaniei electorale, cand toate formatiunile politice se bat cu pumnul in piept ca vor o campanie curata si exact acest lucru vor face pe tot parcursul lunii mai, ceea ce a inceput sa vada galateanul de rand nu este deloc un lucru imaculat.
Premierul Tariceanu a lansat luni un apel liderilor politici, indemnandu-i sa transmita sustinatorilor ca trebuie sa duca o campanie civilizata, "cu argumentele ideilor si nu ale fortelor" si a spus ca violentele apropie campania electorala din acest an de cele de la inceputul anilor ‘90.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
Asa s-a intamplat cu echipa de campanie a d-lui Mircea Geoana - candidat la Primaria Capitalei, impotriva lui Traian Basescu, in primavara anului 2004.
O sa intervin pe parcurs, pentru ca ideea acestei intalniri este una poate mai putin de campanie, desi, sigur, o sa va rog sa ma votati pe 9 decembrie - spun ca e mai putin de campanie pentru ca, sigur, acum presa centrala, oameni care nu prea stiu unde e Targu-Jiul si ce se intampla la Targu-Jiu, toata lumea isi da cu parerea, dar eu stiu ca in urma cu opt ani eram doar un tanar care voia sa faca politica si pe care oamenii de aici, din Targu-Jiu si din Gorj l-au ajutat sa ajunga pentru prima data deputat.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata " O noua campanie electorala", pe care o puteti citi in continuare.
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Poate din acest motiv, a precizat social-democratul, partidele politice nu se prea "inghesuie" sa faca o campanie electorala agresiva. "Oameni sunt concentrati mai mult pe viitoarea campanie electorala, pentru prezidentiale, decat pe europarlamentare.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... "In fapt, nu a existat o strategie in aceasta campanie, iar asta s-a vazut in rezultatul obtinut la nivelul filialei.
google-analytics.com