Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (3.20 secunde)
In forma adoptata de Camera, actul normativ prevede, in principal, ca Agentia Nationala de Integritate sa verifice declaratiile de avere si nu averile demnitarilor, cum era prevazut in forma Guvernului.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Institutul de Politici Publice (IPP) a pierdut procesul cu Camera Deputatilor, membrii Biroului Permanent al Camerei fiind informati ieri ca le-a fost admis recursul la decizia instantei conform careia trebuia sa comunice IPP datele solicitate si sa achite 500 de lei daune morale.
Mai multe spatii din Palatul Parlamentului vor fi preluate in administrare de catre Senat de la Camera Deputatilor, in baza unei hotarari aprobate, miercuri, de Guvern. ... Camera Deputatilor va asigura Senatului utilitatile pentru functionarea corespunzatoare a spatiilor preluate in administrare.
Cele mai multe declaratii politice au fost sustinute de parlamentarii PSD (116 la Camera Deputatilor si 558 la Senat), urmati de parlamentarii PNL (60 de declaratii la Camera Deputatilor si 410 la Senat).
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri.
Ultimul vot inregistrat electronic la Camera Deputatilor acordat de Buruiana este din noiembrie 2006.
Pentru ca de la PSD Alexandru Mazare si-a manifestat deja interesul pentru un anumit colegiu pentru Senat (cel format din colegiile 6, 7 si 8 pentru Camera Deputatilor, adica cel care insumeaza portiuni din municipiul Constanta - I.C.Bratianu si Faleza Sud, CET, ICIL, Coiciu, Salvare, Inel II, Viile Noi, Medeea, Kilometrul 4-5, sectia de votare nr.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat luni ca PSD ia in calcul initierea unei motiuni de cenzura daca dezbaterea OUG privind salariile profesorilor va fi blocata procedural la Camera Deputatilor.
UDMR este pe locul patru cu 6,7% din voturi atat pentru Camera cat si pentru Senat. Urmatorul partid pe lista este PRM care a obtinut 3,3% la Camera Deputatilor si 3,4% la Senat. PNG a obtinut 2,1% la Camera Deputatilor si la Senat.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
In aceste conditii, singurul loc unde se va mai putea modifica legea ramane Camera Deputatilor, condusa de pedelista Roberta Anastase.
PSD si PNL au reusit astazi in Senat sa pareze intentiile parlamentarilor puterii de a face din legea pensiilor o urgenta pe care sa o vada trecuta la Camera Deputatilor intr-o saptamana.
Ar fi fost normal ca acest proiect extrem de important atat pentru Iasi cat si pentru intreaga regiune Nord-Est, sa fie dezbatut tot in procedura de urgenta si la Camera Deputatilor, insa acesta este blocat de mai bine de doua saptamani din cauza refuzului deputatilor PSD si PNL de a se prezenta la lucrarile Biroului Permanent.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti un proiect de lege initiat de parlamentari PSD+PC si PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de baza, cum ar fi painea, carnea, laptele, uleiul vegetal si zaharul, Camera fiind forul decizional.
In acest moment, suntem in discutii pe proceduri si, daca vom reusi sa intram intr-o atmosfera parlamentara normala si daca vom reusi sa facem cateva modificari ale Regulamenului, (...) atunci speram ca in foarte scurt timp sa deblocam situatia in Camera Deputatilor.
Primul act de dictatura va fi consumat in Camera Deputatilor.
Doar ca ce au omis acestia sa spuna este ca, cel putin pentru Senat, PC-ul va ataca UNPR-ul, respectiv grupul mixt din Camera Superioara.
Proiectul legii privind disponibilizarile din MAI nu a fost adoptat de Camera Deputatilor Proiectul legii privind disponibilizarile din MAI nu a fost adoptat de Camera Deputatilor, fiind inregistrate 150 de voturi "pentru", fata de 167 necesare pentru aprobare, la sedinta asistand, de la balcon, si sindicalisti, care si-au exprimat satisfactia fata de rezultat.
google-analytics.com