Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (3.44 secunde)
"Avem obligatii importante, care tin de activitatea Parlamentului, motiv pentru care liderii de grup au primit de la conducerea USL sarcina de a convoca atat Camera Deputatilor, cat si Senatul, in zilele de 21 si 22 mai, deci luni dupa-amiaza si marti dimineata, deoarece avem de discutat la Senat si de aprobat Legea energiei, este o obligatie ramasa restanta de la celalalt guvern, si in cadrul Senatului trebuie sa ne mobilizam si sa adoptam Legea energiei.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Camera Deputatilor: ... Proiectul trebuie sa treaca si de Senat Proiectul de lege privind eliminarea atributiilor Curtii Constitutionale de a se pronunta pe constitutionalitatea hotararilor Parlamentului a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 168 de voturi pentru, un vot impotriva si 16 abtineri.
La Camera Deputatilor USL a obtinut 58,63% dintre voturi, ARD - 16,50%, PP-DD - 13,99%, UDMR - 5,13%, la o prezenta la urne de 41,76%.
La Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de alesi In Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de parlamentari, iar la Senat, in functie de sistemul de vot ales, sa ramana nu mai mult de 100, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, care a facut un apel la membrii comisiei si la senatori sa nu plece in vacanta fara textul de modificare a Constitutiei adoptat in Senat.
Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara "Carpatia" in sprijinul intreprinzatorilor. ... Radetzky Jenõ, presedinte - Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara "Carpatia". ... Szabó Sándor András, consilier pentru proiecte si inovatii - Camera de Comert si Industrie a Judetului Fejér. ... Bíró Miklós, vicepresedinte - Camera Agrara Judeteana Szabolcs-Szatmár Bereg.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. ... Pentru exercitarea activitatii de consultanta fiscala, societatile comerciale trebuie sa fie autorizate de Camera Consultantilor Fiscali.
Incercand sa-si gaseasca spatii de cazare pentru care sa plateasca mai putin, studentii care muncesc in perioada verii adopta varianta unui apartament inchiriat in oras sau o camera in caminele din campusurile universitare. ... Aici vor plati cate 150 de lei de fiecare, si vor sta cate patru in camera.
Suprafata utila minimala pentru o garsoniera va fi de 37 mp, din care camera de zi trebuie sa aiba 18 mp (inclusiv spatiul pentru dormit), locul de luat masa - 2,5 mp, bucataria - 5 mp, încaperea sanitara - 4,5 mp, iar spatiul de depozitare - 2 mp.
Suprafata utila minimala pentru o garsoniera va fi de 37 mp, din care camera de zi trebuie sa aiba 18 mp (inclusiv spatiul pentru dormit), locul de luat masa - 2,5 mp, bucataria - 5 mp, încaperea sanitara - 4,5 mp, iar spatiul de depozitare - 2 mp.
In topul reducerilor urmeaza apartamentele cu o camera, al caror pret cerut a scazut cu 8,2%. ... In Brasov, conform imobiliare.ro, cel mai mult s-au ieftinit apartamentele vechi cu o camera.
Seria Mate promite extinderea duratei de viata a bateriei, integrand totodata noua tehnologie dual-camera Leica, pentru fotografii deosebite.
Cand a vazut ca am aparatul in mana s-a ridicat brusc de la birou si mi-a smuls camera foto din mana, tipand cat o tineau puterile. I-am cerut camera, explicandu-i ca nu este proprietatea ei si atunci mi-a sucit mana dreapta.
- in noaptea de 14/15.08.2010, injurul orei 05.30, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un portofel in care se aflau documente personale, carduri bancare si suma de 110 lei, fiind surprins de partea vatamata care dormea si fugind in momentul in care aceasta a inceput sa strige dupa ajutor, valoarea totala a prejudiciului fiind de 300 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 19.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras doua telefoane mobile, fiind surprins in dreptul usii de partea vatamata care se reintorcea in camera, valoarea totala a prejudiciului fiind de 500 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 23.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un laptop si un portofel in care se aflau documente personale si suma de 130 lei, in timp ce colegul de camera al partii vatamate dormea in incapere, valoarea totala a prejudiciului fiind de 2.800 lei.
In mana stanga a generalului Ramey este o bucata de hartie, cu partea de text orientata (probabil fara voie) spre camera, permitand ca textul sa intre in cadru.
S-a avansat si ideea ca cele 13 cranii ar contine date istorice despre o civilizatie inteligenta, care ar trai undeva in adancul pamantului, ascunsa de privirile oamenilor. ... Craniul aflat in custodia sotilor Koon poate fi imprumutat pentru meditatie intr-o camera separata.
Redactia Curentul sustine ca a primit un film realizat cu o camera ascunsa care infatiseaza un domn prezentat drept diplomat roman executand o partida de sex cu o femeie care pare sa fie rezidenta in Republica Moldova, dar despre care autorii filmarii sustin ca este angajata la Consulat.
Filmat de Antena 3 cu camera ascunsa, Mircea Basescu afirma, intr-un material publicat, joi seara, pe site-ul postului, ca nu este asociat cu niciun general si ca nu se pricepe la armata.
El a fost retinut in urma unui flagrant pus la punct de agentii rusi, care a fost inregistrat cu o camera de filmat ascunsa.
La orice pas pândeste un lunetist sau sta ascunsa o mitraliera, ceea ce mareste, poate prea mult, fiecare misiune. ... Aceasta carcasa este realizata dintr-un plastic semitransparent, iar când se stinge lumina în camera, Xbox-ul „prinde viata“ datorita materialului special cu care este acoperit acest plastic.
google-analytics.com