Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (8.45 secunde)
Dupa ce senatorii pesedisti si peremisti au votat in bloc impotriva proiectului legislativ si legea a trecut de Senat la o diferenta de un singur vot, la Camera Deputatilor lupta dintre putere si opozitie se anunta si mai incrancenata.
Cei doi au intrat de pe balcon in camera copiilor, iar de aici, din camera in camera, au ajuns in incaperea in care statea doar el, pentru a nu deranja familia la o eventuala chemare.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
"E firesc sa se achizitioneze bigudiuri si sampon", a explicat secretarul general, mentionand ca cele doua unitati de frizerie si coafor sunt adminis-trate de Camera si sunt necesare miilor de angajati, deputati si invitati ai Parlamentului.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Liberalul Bogdan Olteanu este optimist in legatura cu adoptarea in Camera Deputatilor a legii prin care Guvernul este abilitat sa emita ordonante in vacanta parlamentara. ... "Legea de abilitare o vom discuta saptamana viitoare in Camera. Eu cred ca in Camera va exista sustinere.
PD si PLD vor depune la inceputul acestei saptamani doua motiuni simple la Camera Deputatilor, una care are ca tema situatia din Sanatate, iar cealalta situatia din Agricultura.
Liderul grupului PDL din Camera, Cristian Radulescu, a anuntat ca PDL a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in privinta a doua proiecte legislative adoptate saptamana trecuta, respectiv modificarile aduse legii raspunderii ministeriale ti legii privind verificarea averilor demnitarilor.
Dintre politicienii cunoscuti ce vor candida la Bucuresti se numara Cristian Diaconescu (Senat, sectorul 2), Aura Vasile (Camera Deputatilor, sectorul 5), Razvan Theodorescu (Senat, sectorul 1), Sergiu Nicolaescu (Senat, sectorul 1) si Rodica Nassar (Camera Deputatilor sectorul 2).
Primul este Adrian Nastase, care a obtinut 60,99%, reprezentand 13.717 voturi din cele 22.488 valabil exprimate in colegiul 8 pentru Camera Deputatilor.
Presedintia comisiei juridice din Camera Deputatilor a fost din nou disputata vineri intre PD-L si PSD, dupa ce in urma cu o zi, cele doua formatiuni convenisa ca sefia comisiei sa revina democrat-liberalilor.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj a furnizat reteta despre cum sa pierzi 600.000 de euro, bani europeni castigati anterior:
Nu este prima data cand votul in Camera Deputatilor este fraudat. ... Vom strange la acest dosar al fraudelor Anastase toate voturile viciate si vom depune acest dosar si la Camera Deputatilor si la institutiile abilitate ale statului.
ImpactNews informeaza ca PSD va ceda deputati pentru ca PC sa aiba grup parlamentar propriu la Camera Deputatilor.
Practic, Camera de Comert ar avea acces la toate datele firmelor din Romania si ar acorda asistenta pentru autorizatiile de functionare si inregistrare contra cost, bani care vor intra in vistieria Camerei de Comert.
Incepand de astazi, Camera Deputatilor poate sa functioneze fara niciun fel de problema, fara majoritate, exact ca in Marea Adunare Nationala pe timpul comunistilor.
Legile cu miza mare pentru Guvern au ca for decizional Camera Deputatilor, acolo unde exista o diferenta mare intre Putere si Opozitie, de 22 de voturi, care in mod real nu poate fi acoperita.
In sesizarea depusa, USL cere CCR sa se pronunte asupra neconstitutionalitatii actului normativ, afirmand ca forma in care Camera Deputatilor a adoptat Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Camera Deputatilor a respins proiectul de lege al doamnei Ecaterina Andronescu prin care se prevede posibilitatea ca absolventii de liceu sa intre la facultate fara diploma de Bacalaureat. ... "Ii felicit pe colegii mei din Camera Deputatilor pentru votul de respingere al proiectului de lege afacultate fara diploma de Bacalureata.
Liderul grupului parlamentar PDL de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat ca, in general, prioritatile legislative ale democrat-liberalilor pentru sesiunea care vine coincid cu cele ale Guvernului.
google-analytics.com