Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (2.68 secunde)
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
Bursa - Infiintarea Autoritatii de Supraveghere financiara a trecut de Camera Deputatilor Dan Radu Rusanu, tot mai aproape de functia "suprema" in Autoritate * Mircea Ursache, favorit pentru un post de vicepresedinte Camera Deputatilor a adoptat ieri Ordonanta de urgenta 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).
Un nivel mai jos se afla crematoriul in sine, compus dintr-un hol lung care da in camera cuptoarelor dar si intr-o sala trista.
Camera a fost dotata cu o vatra si cu o absida - peretele acesteia fiind rotunjit. Camera a doua, lipita de cea cu absida, este considerata a fi fost locul in care Fecioara Maria dormea. Aceasta a doua camera era strabatuta intr-o laterala de un izvor.
Conform unui studiu facut anul trecut de Ajusto.ro, 49% dintre romani renoveaza macar o camera la fiecare curatenie sezoniera. ... Schimba covorul Sigur ti-ai dat seama cat de important e covorul intr-o camera atunci cand l-ai cumparat, schimband cu totul fata incaperii. ... Iar tablourile pot schimba complet o camera.
Tinerii au patruns in imobil si au fortat usa metalica de acces in camera in care se aflau banii si bunurile, iar vanzatoarea s-a speriat si nu a mai apucat sa apese butonul de panica pentru a anunta firma de paza a societatii.
Probabil, in primii ani ea traieste cu Vannozza in casa din piata Pizzo di Merlo la Roma, Rodrigo initial incercand sa tina ascunsa existenta fiilor.
Sotia s-a repezit nelinistita spre camera vecina, care dadea spre strada, unde dormea mama ei, in timp ce martorul deschidea grabit storurile de la fereastra camerei lor. Sursa luminoasa se afla undeva in dreapta, nemiscata si ascunsa de zidurile unui imobil.
Angajati ai Primariei din Targu Carbunesti ii vor filma cu camera ascunsa pe politistii din localitate.
lipesc pe bancomat un copiator de carduri, identic cu fanta originala prin care se introduce cardul, in timp ce o camera video minuscula, ascunsa langa bancomat, inregistreaza PIN-ul tastat de posesor. ... in acest caz nu trebuie folosit cardul, pentru ca acolo s-ar putea ascunde o camera video a hotilor.
15 Noiembrie Acum 27 ani copilul din poza impartea camera de spital cu victimele revolutiei de la Brasov din 15 noiembrie 1987.
Nu exista date cu numele lui si fata lui era ascunsa de camera TV. Dar, in 1992, un om descris ca Locotenent-colonelul Alexandru Platskin, consultant pe probleme de fenomene anormale al Fortelor Armate Unite ale CSI", a fost intervievat si inregistrat pe camera pentru filmul documentar rus, OZN:
Dincolo de acest portal se afla Camera Proiectiilor. ... Pentru ca misterul sa fie de o frumusete rara, se vehiculeaza ideea ca unul dintre cele trei tuneluri descoperite in Camera Proiectiilor este de fapt o poarta spre o lume secreta, care se afla in interiorul planetei noastre.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Adicatelea, din punctul de vedere al lui Dan Mocanescu, Camera Deputatilor este un fel de…
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
"E clar ca majoritatea populatiei doreste o Camera cu 300 de membri, dar ne dorim, indiferent de riscuri sau atacurile mediatice, o Camera superioara, care sa reprezinte comunitatile locale, care sa fie aleasa de consilierii locali si judeteni, sa nu fie aleasa direct de populatie.
reducerea Parlamentului la o singura Camera, reducerea numarului de parlamentari, folosind o demagogie populista, pentru ca, din pacate, a fost un atac permanent, pentru discreditarea Parlamentului si a parlamentarilor, de care domnul Basescu se foloseste pentru a reduce principala instutitie a democratiei, Parlamentul.
Avand in portofoliu cel mult cinci ordonante de urgenta dintre cele 43 promise, restul aflandu-se in atentia Senatului, ca prima Camera sesizata, comisiile de specialitate ale Camerei urmau sa se intruneasca tot dupa-amiaza pentru a intocmi rapoarte asupra proiectelor de lege.
Iar din totalul de 203 proiecte de legi dezbatute de deputati in plen, in aceasta sesiune, pentru 113 Camera Deputatilor a fost Camera Decizionala.
595 EURO/ pers./ loc in camera dubla (PROMOTIE VALABILA DOAR IN PERIOADA 04/10 MAI 2015) GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE SUPLIMENT CAMERA SINGLE: ... - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
google-analytics.com