Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (3.62 secunde)
Hanorace, sepci, pantaloni scurti si, nu in ultimul rand, tenisi cu platforma ascunsa... ... Sau poti alege o pereche de tenisi cu platforma ascunsa, o fusta clos, o bustiera si o geaca cu gluga.
Acum, sunt liber sa ma exprim, sunt liber sa-mi recapat identitatea si personalitatea ascunsa vremelnic. ... Acum, sunt liber sa ma exprim, sunt liber sa-mi recapat identitatea si personalitatea ascunsa vremelnic.
Este o veritabila cheie ascunsa a universului. Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur. Leonard Pise, numit si Fibonacci a creat o serie de numere cu proprietati remarcabile.
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc.
Potrivit studiului Hospitality Vision, realizat de Deloitte, tariful mediu al hotelurilor din Bucuresti ajunge la 120 de euro, in timp ce veniturile pe camera se ridica la 73 de euro, in scadere cu 8,2%. ... Oratele din zona euro au inregistrat variatii diferite ale indicelui pentru veniturile pe camera.
doua camere video fixe si o camera video mobila, montate pe stalpul de iluminat existent; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe stalpii de iluminat existenți; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe unul din stalpii de iluminat;
Imbracandu-se in costum, el indeparteaza toate obiectele moderne din camera de hotel si incearca sa calatoreasca in anul 1912.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Social-democratii reclama faptul ca Roberta Anastase a fraudat votul la legea pensiilor, in data de 15 septembrie cand proiectul a fost dezbatut si votat de Camera Deputatilor.
Asa se explica si lupta Puterii, indiferent de mijloacele folosite, de obtinere a controlului BP atat la Senat, cat si la Camera. La Camera, BP taie sa spanzura. ... In aceste conditii, PDL-UDMR-UNPR au facut tot ce au dorit in Camera, lasand Opozitia fara drept de apel.
El a motivat ca un proiect de lege nu poate fi modificat substanțial in Camera decizionala.
El a motivat ca un proiect de lege nu poate fi modificat substantial in Camera decizionala.
Guvernul sustine pastrarea cvorumului cu prelungirea programului de vot intre 7:00 - 23:00 Plenul Camerei Deputatilor se reuneste miercuri pentru a discuta, in calitate de prima camera sesizata, proiectul de aprobare a OUG privind functionarea Curtii Constitutionale, relateaza Agerpres.
Oferta cuprinde un pachet special pentru perioada 29 aprilie - 2 mai (trei nopti cazare plus o noapte gratuita, mic dejun, cina festiva cu bucate traditionale) la pretul de 3,2 milioane lei de persoana, in camera avand confort de trei stele.
Camera de Comert si Industrie Oltenia (CCI) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) au ajuns la cutite.
Pentru Pasti, o camera dubla de lux, la un pachet de doua zile este 625 RON, de trei zile 895 RON, iar de patru zile - 1.165 RON.
Conform Constitutiei Japoniei, bugetul va fi adoptat in urmatoarele 30 de zile de la trimitere la House of Councillors, dupa aprobarea de catre Camera inferioara a Parlamentului, chiar daca Camera superioara respinge sau nu voteaza bugetul.
Dupa unii, o decizie care, odata validata si de Camera Deputatilor ar putea conduce la concretizarea amenintarii basesciene contra PD-L:"Vedeti ce faceti la Parlament, ca daca va mai pleaca oameni, va pun un premier independent!" Este vorba despre respingerea cererii de reexaminare formulata de presedintele Traian Basescu asupra legii privind reducerea TVA la 5% la alimentele de baza, miercurea trecuta, in Camera Superioara a Parlamentului, camera care a mentinut, astfel, textul legislativ initial.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
google-analytics.com