Cautare

237 de rezultate pentru "camelia sucu 21 01" (5.32 secunde)
Camelia Sucu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Roxana Iliescu, Maria Simion, Leonard Iosefini, Mircea Stoian si Iulia Mladin(Money Channel), Marius Dragomir, Lucian Bruma, Irina Florea(Pernod Richard), Cristian Milea (Country Director Opel Romania), dar si alte nume importante din business si media.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
De exemplu, directoarea Directiei Sanitare Publice de Stat, Camelia Ciobotaru a negat asemenea comportamente atat din partea dansei, dar si din partea altora. ... Camelia Ciobotaru chiar a mai subliniat si faptul ca ea nici macar nu este membru al vreunui partid politic.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Judecatoarea a afirmat ca, in momentul in care a descoperit ca dosarul nu se mai afla pe lista sa de sedinte, a cerut grefierei Camelia Coman explicatii, in birou fiind prezenta si judecatoarea Surdescu.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
"Am putea spune ca in ultima vreme am putut constata o usoara crestere a numarului politelor de asigurare pentru bunuri si locuinte, precum si a autoturismelor, dar aceasta este nesemnificativa, de cateva procente”, ne-a declarat Camelia Radulescu, inspector in cadrul unei societati nationale de asigurari.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
Insa, in afara de Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie, o biserica si foarte putin competitiile sportive, turisti nu au ce face in Galati", a explicat Camelia Busuioc, manager a agentia de turism Galtour.
Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor. ... Cu sinceritate, Camelia Voiculescu" Camelia Voiculescu se refera, evident, la episodul retinerii de catre Parchet a directorului general al ANTENA GRUP, Sorin Alexandrescu, sub acuzatia de santaj.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Realizata in anul 1884, vila Camelia este in grija actualilor proprietari de trei generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie. ... Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Nutritionist Camelia Olteanu) Oul reprezinta cel mai complet aliment, continand toate substantele necesare organismului. ... In plus, in oua raportul dintre colesterolul rau si cel bun este perfect echilibrat, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie.
Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
google-analytics.com