Cautare

637 de rezultate pentru "camelia radulescu" (2.67 secunde)
Florin Radulescu este pasionat de fotografie. ... Crezul artistic al fotografului Florin Radulescu: - Imi place Calarasiul cu bune si rele. Imi plac oamenii lui buni si mai putin buni.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Protocolul Coalitiei de guvernamant nu se poate face pana la o eventuala modificare a Guvernului sau a formulei de sustinere parlamentara a acestuia, este mesajul transmis PC de vicepresedintele PD, Cristian Radulescu.
In plus, dupa cum a declarat liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu (foto), nu a existat o convocare oficiala a partidelor din cadrul Coalitiei.
Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a declarat ca liberalii si democratii au decis ca proiectul de buget pe 2007 sa fie trimis joi in Parlament, Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului urmand sa decida, in aceeasi zi, etapele adoptarii acestui act normativ.
Astfel, liderul grupului PD din Camera, deputatul Cristian Radulescu, a criticat ieri initiativa PC de a depune o motiune in care se cere demisia liderului UDMR, Markó Béla.
PD critica gestul premierului Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a criticat rezultatul negocierilor dintre PC si premierul Tariceanu. Radulescu a subliniat ca, in repetate randuri, in discutiile din Alianta si Coalitie, propunerile PC au fost respinse, atat din considerente politice, cat si tehnice, ca nefiind in interesul cetatenilor.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul. Mihaela Radulescu interpreteaza rolul unei femei frumoase, care e cucerita de un pusti de 12 ani.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
Amfitrioana spectacolului a fost Mihaela Radulescu, care si-a exprimat intentia de a vizita apartamentele in momentul in care vor fi finalizate.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
Calcule peste calcule Tudor Radulescu, directorul Spet SA, societatea care opereaza feriboturile romanesti, spune ca acest calcul facut de APDF nu se regaseste in realitate. ... Nu stiu cum reglementeaza APDF taxele in portul Bechet, care functioneaza in baza altor contracte", spune Tudor Radulescu.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este perfect de acord cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia la nivelul coalitiei guvernamentale exista o problema legata de disciplina parlamentara.
Liderul grupului parlamentar al PDL, senatorul Cristian Radulescu (foto), a precizat ca in cazul in care nu s-ar fi ajuns "la o solutie consensuala" in legatura cu toate sesiunile parlamentare care au mai ramas pana la sfarsitul legislaturii, decizia privind repartizarea functiilor ar fi fost luata in plenul Senatului.
Adrian Radulescu: ... O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. ... Adrian Radulescu: Verdele e viata, e bunastare, inseamna un alt mod de a gandi.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Unul dintre deputatii PSD, Catalin Radulescu, il face praf pe Ghita, pe care il numeste drogatul partidului. ... Avem nevoie acum sa fim uniti, sa sustinem guvernul si sa continuam masurile bune pentru oameni in acesti doi ani - mesajul lui Catalin Marian Radulescu.
va avea loc deschiderea ofertelor celor 5 ofertanti ramasi in cursa pentru privatizarea CEC-ului, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Constanta, Eugen Radulescu, presedintele CEC.
Turismul balnear din Romania are patru puncte slabe pe care trebuie sa le rezolve pentru ca acest domeniu sa fie competitiv dupa integrarea in Uniunea Europeana, a declarat presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Nicolae Radulescu, citat de Mediafax.
Ce s-a facut pana acum, cate un bloc, doua cu 20 de apartamente, nu rezolva problema, iar acestea sunt cu mult mai scumpe decat locuintele vechi", a declarat Carmen Radulescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
google-analytics.com