Cautare

637 de rezultate pentru "camelia radulescu" (3.22 secunde)
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
In alegerile pentru sefia PNTCD, taranistii constanteni il vor sustine pe clujeanul Serban Radulescu. Presedintele organizatiei judetene Constanta a PNTCD, Liviu Scarlat, a declarat vineri ca Serban Radulescu este un taranist redutabil, a carui motiune prezentata deschide colaborarea cu orice alt partid de centru-dreapta.
Acestea au aratat ca liderul PD-L Sector 5, Cristian Radulescu, ar vrea sa candideze intr-un colegiu pentru Camera Deputatilor din alta filiala, unde sansele de a fi ales parlamentar ar fi mai mari.
Lucrurile sunt la fel de clare la Agricultura, in cazul lui Adrian Radulescu: "Din cate am discutat si noi, si colegii de la PNL, nu exista sanse ca domnul Radulescu sa primeasca aviz favorabil.
Cristian Radulescu:
Metoda este aplicata doar la un semn al liderului de grup al PDL, Cristian Radulescu, ori de cate ori in discutie este subiectul sensibil CSM si, respectiv, validarea celor doi reprezentanti ai societatii civile in acest for, problema restanta pentru Senat.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Costurile variaza insa in functie de amenajarile pe care le are respectivul spatiu, de zona in care se afla si de deschiderea pe care o are la strada", a declarat Carmen Radulescu, directoarea Agentiei imobiliare Carmen. ... Cuza", a adaugat Carmen Radulescu.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu?
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare. ... Acest tip de masca a avut Elena Gheorghe anul trecut, ne-a declarat Andreea Radulescu.
"In timp ce angajatii de la tipografie puneau in saci buletinele de vot, Camelia Ciocsan, presedintele sectiei 226 semna procesul verbal", declara Maria Andrei.
De exemplu, directoarea Directiei Sanitare Publice de Stat, Camelia Ciobotaru a negat asemenea comportamente atat din partea dansei, dar si din partea altora. ... Camelia Ciobotaru chiar a mai subliniat si faptul ca ea nici macar nu este membru al vreunui partid politic.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Judecatoarea a afirmat ca, in momentul in care a descoperit ca dosarul nu se mai afla pe lista sa de sedinte, a cerut grefierei Camelia Coman explicatii, in birou fiind prezenta si judecatoarea Surdescu.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
google-analytics.com