Cautare

2349 de rezultate pentru "calin ailoaie" (3.90 secunde)
Vicepresedintele PNL l-a mustrat rau de tot pe Calin Popescu Tariceanu, pentru ca s-a razgindit in ce priveste demisia. ... Asadar, Calin Popescu Tariceanu a sustinut nu atit ca va demisiona, cit mai ales ca va organiza alegeri inainte de termen.
Vicepresedintele PNL l-a mustrat rau de tot pe Calin Popescu Tariceanu, pentru ca s-a razgindit in ce priveste demisia. ... Asadar, Calin Popescu Tariceanu a sustinut nu atit ca va demisiona, cit mai ales ca va organiza alegeri inainte de termen.
Dupa Calin Vlasie, poet si eseist, (il cunoasteti, nu?), Eminescu este „modelul ideal al unei culturi anistorice“, este „primul antisemit, primul antiliberal“ si „a facut compromisuri politice gretoase“.
Dupa Calin Vlasie, poet si eseist, (il cunoasteti, nu?), Eminescu este „modelul ideal al unei culturi anistorice“, este „primul antisemit, primul antiliberal“ si „a facut compromisuri politice gretoase“.
Calin Popescu Tariceanu se comporta deja ca un lider care nu poate fi clintit din fruntea PNL. ... Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Nici nu va apuca Emil Boc sa-si incheie discursul, ca presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, va si iesi in fata presei pentru a declara, la randu-i, ca organul de conducere al PNL s-a reunit si el si a decis numele noului partid (tot Partidul DA), criteriul (paritatea) si orientarea (populara).
Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, a liderilor PNL, s-a rezumat la un nou torent de vorbe: ... Prin reactiile dure ale lui Calin Popescu Tariceanu la atacurile lui Traian Basescu, meciul vorbelor dinspre palate ajunsese la scorul de 1-1.
Calin Popescu Tariceanu, cu ajutorul noilor sai consilieri imprumutati de la PSD, si-a formulat noi obiective care au mai degraba legatura cu permanenta la putere a PNL, decat cu prioritatile tarii, de aceea legaturile sale cu aliatii democrati slabesc, iar cele cu social-democratii se intaresc.
Si pentru a continua in acelasi ritm, liderul PNL Constanta le-a cerut colegilor sai, Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sa puna tepe in toata tara, pentru ca "hoti si talhari sunt peste tot”, promitand cetatenilor ca pesedistii vor plati pentru toate neajunsurile populatiei.
In schimb, co-presedintele Aliantei, Calin Popescu Tariceanu, a calificat gestul lui Ion Iliescu, ca fiind al unui presedinte "batrin bolsevic convins de idealurile comuniste ".
Calin Popescu Tariceanu: ... Daca ma intrebati ce ar raspunde mai bine intereselor politice ale lui Calin Popescu Tariceanu, ale PNL sau ale Aliantei, v-as spune ca alegerile anticipate.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A. ... Calin Popescu-Tariceanu nu a dezmintit faptul ca toti membrii Aliantei D.A.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat luni seara o tema draga liderilor PSD - fuziunea dintre formatiunea sa si PD.
Liberalul Crin Antonescu, cel care in urma cu cateva zile se lansase intr-un atac neasteptat la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu si a Guvernului, a scapat nepedepsit.
Certitudinea este sustinuta atat de presedintele Traian Basescu, cat si de premierul Calin Popescu Tariceanu. ... La randul sau, premierul Calin Popescu Tariceanu a aratat ca in acest moment, Romania este privita ca viitor membru al Uniunii.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Atat Basescu, cat si liderul liberal Calin Popescu-Tariceanu au promis ca isi vor indeplini toate angajamentele pe care si le-au luat in campania electorala.
google-analytics.com