Cautare

2349 de rezultate pentru "calin ailoaie" (7.63 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut acest schimb de replici, vineri, in fata angajatilor de la Automobile Craiova.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, se declara multumit de rezultatele obtinute de liberali la alegerile locale de pe 1 iunie. ... Referitor la eventuale aliante facute de liberali pentru alegerile din turul II, Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca PNL acorda sprijin doar candidatilor sai.
Cred ca, daca se va manifesta acelasi scenariu care s-a manifestat acum câteva luni, PSD va putea fi învinuit ca sprijina institutionalizat coruptii din partid si coruptia ca fenomen în România", a precizat Buzatu.  Calin:
Presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu a participat miercuri la o intalnire cu locuitorii Galatiului, alaturi de vicepresedintele liberal Victor Paul Dobre si senatorul Paul Pacuraru.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, spune, intr-un comentariu postat pe blogul personal, ca Romania este condusa de un guvern care are "doua maini stangi", un "Dorel al economiei", care nu a inceput inca sa munceasca, pana cand PSD si PDL nu isi impart toate functiile.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Guvernul Boc a lasat, in ultimele zile ale anului trecut, "robinetul deschis la cheltuielile bugetare", iar astfel au fost inregistrate datorii de peste un miliard de euro, despre care actualul premier a spus ca ar apartine fostului Executiv.
Deputatul PD-L, Sever Voinescu, a afirmat, astazi, ca solicitarea pentru inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu se discuta in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care se desfasoara la aceasta ora.
Reamintim ca grupul parlamentar al PD-L a solicitat la inceputul lunii iulie inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, pe motiv ca a semnat o Hotarare de Guvern prin care zacamintele nationale puteau lua alta destinatie decat in interesul Romaniei.
"Traian Basescu nu respecta legea!", declara Calin Popescu-Tariceanu, citat de Deutsche Welle. ... Fostul premier al Romaniei, liberalul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat in exclusivitate pentru Deutsche Welle ca situatia creata nu provine dintr-o slabiciune a Constitutiei, ci din absenta unei culturi politice.
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Tariceanu nu are nevoie de "sustinere de pe margine" Presedinte PNL, Crin Antonsecu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca fostul presedinte al PNL, Calin Popescu-Tariceanu nu are nevoie de sustinerea de pe margine a niciunui membru din conducerea partidului.
E in combinatie cu Popoviciu Deputatul PNL George Becali considera ca liberalii nu trebuie sa dea ocazia PSD de a veni cu propria propunere pentru alegerile prezidentiale, sustinand ca ultimele declaratii ale lui Calin Popescu Tariceanu, privind desemnarea candidatului PNL la presedintie, au fost facute in urma unui santaj, in care ar fi implicat si Puiu Popoviciu.
Aceasta este surpriza de proportii pe care fostul premier Calin Popescu Tariceanu o pregateste impreuna cu sustinatorii sai. ... Acesta se va numi, cel mai probabil, 'Dreapta Romaneasca', si va fi condus de Calin Popescu Tariceanu.
Calin Popescu Tariceanu ii cere premierului sa se dedice mai mult problematicii economice Fostul premier al Romaniei, liberalul Calin Popescu Tariceanu, apreciaza evolutia politica a actualului premier, Victor Ponta, dar crede ca seful Executivului ar trebui sa se consacre mai mult problemelor economice.
Ce spune un senator PSD Ruperea USL si demisia lui Calin Popescu Tariceanu din PNL au declansat o avalansa de scenarii cu privire urmatoarele evenimente de pe scena politica romaneasca.
Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, si unul dintre cei mai cunoscuti independenti din Parlament, Ioan Ghise, au anuntat ca nu se vor alatura demersului liberalilor. Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a criticat programul de guvernare al PNL, despre care a spus ca este sortit unui esec lamentabil.
Valentin Busuioc) Co-presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sterge pe jos cu Klaus Iohannis, Traian Basescu si PNL, subliniind ca partidul pe care il conduce nu va face niciodata alianta cu PMP sau cu liberalii Alinei Gorghiu si ai lui Vasile Blaga.
google-analytics.com