Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (2.88 secunde)
Pentru unele am batut Calarasiul la picior, pentru unele doar a trebuit sa ies pe balcon, pentru unele am fost alergat de caini.
Mai tarziu, familia ei s-a mutat in Florida, unde a crescut inconjurata de pisici si caini. Si-a cumparat primul ei cal cu banii castigati din babysitting.
Programul complet al proiectiilor - Tenaris CineLatino, editia a VI-a, Calarasi, 4 â€" 6 iulie 2017 - 4 iulie, ora 22:00 - sala Barbu Stirbei - Vara s-a sfarsit (Romania) - 5 iulie, ora 17:00 â€" sala Barbu Stirbei - Varza, cartofi si alti demoni (Romania) - 5 iulie, ora 19:00 - sala Barbu Stirbei - Cetateanul de onoare (Argentina) - 5 iulie, ora 21:00 - salaBarbu Stirbei - Complet straini (Italia) - 6 iulie, ora 17:00 - sala Barbu Stirbei - Cinema, mon amour (Romania) - 6 iulie, ora 19:00 - sala Barbu Stirbei - Caini (Romania) - 6 iulie, ora 21:00 - sala Barbu Stirbei - Pe culmile iubirii (Venezuela)
In functie de dificultate, animalutele lucrate de Iuliana (iepurasi, pisici si caini) costa 5 RON, 10 RON si 30 RON.
- Nimic, oameni buni, numai ca boul s-a imbolnavit si pen¬tru ca asa a voit Dumnezeu, l-am taiat ca sa nu fie mortaciune pentru caini, ci carne pentru semenii nostri.
(Celebrul scriitor Jean Bart - pe numele sau adevarat Eugeniu.P.Botez - este autorul romanului Europolis.) Cladirea Capitaniei din Calarasi sta sa cada si este adapost pentru caini, sobolani si boschetari, un adevarat focar de infectie in Parcul Central si in portul Calarasi.
tipografia, redactia, mamele copiilor sai, soferul, studioul, stadionul, televizorul, discurile, bucataria, familia care are grija de caini, libraria de unde sa ia noi baxuri de obiecte de scris.
In calitate de cel mai nou membru al unei echipe de caini de sanie, al carei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventura spectaculoasa, gasindu-si in cele din urma adevaratul loc in lume si devenind propriul sau stapan.
• Britanicii sunt avertizati asupra pericolului rabiei, din cauza numarului mare de caini vagabonzi din orasele din tara noastra. • Turistii americani si canadieni sunt avertizati ca Romania este considerata raiul fraudelor cu carduri de credit si ale celor pe internet.
Detinatorii de caini care refuza sterilizarea sau castrarea cainilor vor plati o taxa de monta, stabilita de consiliul local, pentru fiecare generatie de pui.
Intr-o tara in care fiecare oras are zeci de mii de caini maidanezi (intre 50.000-100.000 in Bucuresti) si mii de persoane muscate in fiecare an (mai mult de 8000 in Bucuresti), se aproba o lege (131 voturi pentru vs.
Drumul Taberei e cartierul cu cei mai multi caini agresivi, conform sesizarilor sosite la Primaria Capitalei. S-a ajuns aici si pentru ca multi ingrijesc animalele in fata blocului, dar nu le adopta.
"Fac apel la guvern sa emita o Ordonanta de Urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati", a spus Basescu.
La protest s-a strigat si "V-ati spalat pe maini, ne-ati lasat la caini", "Luati-i de pe strazi!" si "Fara referendum", multi dintre cei prezenti nefiind de acord cu scrutinul initiat de Sorin Oprescu, pe care il considera o cheltuiala inutila in conditiile in care exista o lege ce permite autoritatilor locale sa eutanasieze patrupedele fara stapan.
La un moment dat am trecut pe langa mai multi caini ( deh, conlocuitori urbani ). Cei mai buni prieteni ai omului odihneau pe spatiul verde din mijlocul bulevardului, incalzindu-se la soare.
In Bucuresti mai ales sunt foarte multi caini vagabonzi, se intampla frecvent sa vi se solicite vaccinul antirabic. Putem vorbi de o "disciplinare" a populatiei?
• amenanjarea terenului si amenajarea pentru protectia mediului - 100% • fantana arteziana - 35% • zona labirint - 100% • zona belvedere - pasarela pietonala Corp A - 95% • zona belvedere - pasarela pietonala Corp B - 95% • zona scena si gradene concert - Corp D - 97% • zona expozitie de plante exotice - Corp E - 47% • spatii recreere adulti - pavilioane acoperite - Corp F - 95% • spatiu recreere adulti - pavilion sahisti - Corp G - 97% • spatiu recreere - zona caini de companie - 100% • spatii de recreere destinate copiilor - 100% • zona skatepark - 85% • montare mobilier specific parcului si dotari - montare 95% • zona fitness adulti - 97% • realizare sisteme camere video - montare 100%.
"Scopul nostru este sa generam aceasta prima vizita si, din pacate, aici avem de combatut anumite sabloane pe care strainii inca le mai au despre Bucuresti, ca este un oras nesigur, cu caini vagabonzi, in care nu ai ce sa faci sau unde esti furat la tot pasul, cu prostitutie sau mizerie.
Inutil sa spun ca acel arhaic closet oltenesc, compus din doua bete, unul de care te tii si altul cu care te aperi de caini, n-a fost abolit.
Joel Dehass, veterinar, specialist in caini, scrie, in lucrarea sa Tout sur la psychologie du chien , ca nasul cainelui are intre 100 de milioane de receptori olfactivi (cainele cu nasul scurt) si 300 de milioane (cainele cu nasul lung), comparativ cu 5 milioane de receptori olfactivi, la om.
google-analytics.com