Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (2.72 secunde)
Trebuie sa intelegem ce mesaj trimitem catre potentialii turisti cand in centrul Bucurestiului se plimba in voie haite de caini.
Doi caini musca un PDL-ist. A fost atacat de o alianta, ar zice tipii cu gandirea stil Cristian Boureanu, fara sa se gandeasca la ce prostie a spus primul.
Conform legii, consiliile locale aveau obligatia de a infiinta, in functie de necesitati, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a acestei legi, servicii specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan si vor trebui sa amenajeze si sa suplimenteze din fonduri proprii in functie de necesitati adaposturile publice pentru caini.
Ca director al SIE, respectiv ca sef al spionilor romani, s-a remarcat doar prin taiatul frunzelor la caini. Indeosebi la cainii generalului Predoiu, primul sau adjunct si seful de facto al serviciului secret in fruntea caruia a fost plasat formal si subliminal de binefacatorul sau de la Cotroceni.
Ca director al SIE, respectiv ca sef al spionilor romani, s-a remarcat doar prin taiatul frunzelor la caini. Indeosebi la cainii generalului Predoiu, primul sau adjunct si seful de facto al serviciului secret in fruntea caruia a fost plasat formal si subliminal de binefacatorul sau de la Cotroceni.
"In felul acesta nu va mai trebui sa facem o noua constructie, nici sa obtinem tot felul de avize, iar cetatenii orasului nu vor mai risca zi de zi sa fie muscati de caini".
Extras din declaratia lui Stan "Inalti functionari publici, incepand de la Administratia Prezidentiala si Parlament, continuand la Guvern si agentiile sale de specialitate, pusculitele partidelor politice, caini de paza ai "democratiei", companii de publicitate, fundatii asa-zis caritabile sunt cu totii, dar nu numai acestia, conectati la sorburile nesatioase care secatuiesc bugetul CNAS.
Nu suntem sat fara caini si nici tara castigata la belciuge. Suntem aliat NATO si partener in Uniunea Europeana. De pe pozitii de respect si egalitate.
Detinatorii de caini care refuza sterilizarea sau castrarea cainilor vor plati o taxa de monta, stabilita de consiliul local, pentru fiecare generatie de pui.
Printre ei se numara astazi si cei care cer demisia primarului general al capitalei sau care cer socoteala actualului Guvern, de parca sutele de haite de caini ar fi fost aduse pe strazi de guvernarea USL.
Terenurile de aici sunt, in prezent, adevarate "oaze” de buruieni, prin care misuna zeci de caini. Cu toate acestea, participantii la licitatie au fost atrasi, in primul rand, de amplasamentul terenurilor, aflate la mai putin de 50 de metri de malul marii.
Ionescu ne-a mai spus ca asigurarile de viata pentru caini si pisici sunt destul de scumpe, tarifele fiind cuprinse intre “10 si 20% din suma asigurata“.
apa murdara, plaje neintretinute, caini vagabonzi. Cu exceptia acestora, reprezentantii ANAT au mai depistat si alte motive pentru situatia turismului din acest sezon, cum ar fi:
Din declaratiile acestora, la ora actuala se pare ca in sudul litoralului cele mai grave probleme ale localnicilor le reprezinta "densitatea" de caini vagabonzi pe cap de locuitor (in Mangalia haladuiesc numai putin de 5.000 de exemplare), salubrizarea, fatadele blocurilor - unele dintre imobile aratand ca dupa razboi, dar si, cum era firesc, costurile pe care le vor avea de achitat la intretinere o data cu eliminarea, de catre Guvernul Romaniei, a subventiei la incalzirea centralizata, facturile din iarna viitoare urmand sa scoata mangaliotilor, din bugetul familiei, cel putin dublu fata de cat au avut de achitat in ianuarie 2006.
- aceasta dupa ce, in nenumarate randuri, atat presa locala, cat si presa centrala, a prezentat imagini jalnice a unor plaje napadite de mizerie, caini vagabonzi, la care s-au alaturat licitatiile "cu cantec" organizate de DADL), sa discut cu oamenii care se ocupa de ele, sa vad care au fost investitiile care s-au facut", a afirmat Madalin Mihailovici.
Printre acestea se numara faptul ca "spatiile publice arata deplorabil, cu trotuare si alei ce constituie adevarate capcane, spatii verzi arse de soare si neingrijite, iluminat public obscur, lipsa cosurilor de gunoi, care da un aspect lugubru, caini comunitari care bantuie peste tot, plaje si faleze murdare si neintretinute", dupa cum se arata in comunicatul de presa emis de AISTV.
In categoria jocurilor interzise mai intra pariurile incheiate pe rezultatele unor concursuri clandestine: lupte de caini sau de cocosi, curse auto sau jocurile tip alba-neagra.
Asa se face ca, in plin centrul orasului, mai poti gasi, la orice ora din zi si din noapte, "celebrele" animale interzise de lege - de la magari care pasc nestingheriti pe spatiile verzi, pana la cai priponiti langa blocuri, spre "deliciul" parintilor ingroziti de un eventual atac al acestora asupra copiilor si pana la haitele de caini comunitari, protapiti chiar si in fata institutiilor publice, una dintre zonele preferate de acestia fiind chiar...
De asemenea, firmele trebuie sa aiba in dotare minimum 30 de caini utilitari cu atestat de dresaj. Conform reprezentantiilor CNADNR, cainii vor fi folositi in urmarirea si preluarea urmei infractorilor, pentru intimidare sau urmariri periculoase.
Contractul, in valoare de aproape patru milioane de lei, este valabil un an, cu posibilitatea prelungirii.Paza pe autostrada Bucuresti-Pitesti este asigurata de 78 de angajati ai firmei Quartz, care patruleaza in patru schimburi. Agentii sunt insotiti de caini specializati in astfel de operatiuni.
google-analytics.com