Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (2.86 secunde)
"Nu stiu ce sa spun despre atitudinea acestui Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, magistrat, persoana care gaseste de cuviinta sa faca glume, cum ca l-a muscat o oaie, ca e cainele lui in greva in conditiile in care noi ne aflam la doua saptamani de la uciderea copilului Ionut de catre caini si in fata unei decizii care nu trezeste bucuria niciunui om, si anume necesitatea suprimarii unor caini salbatici aflati pe strazi si pentru care nu mai exista alta solutie.
2) Parcul este impanzit de caini, nu vagabonzi, ci cu proprietari care monopolizeaza aproape toate peluzele, iar spatiile special amenajate pentru caini, ingradite, sunt goale.
Gunoaie, caini vagabonzi si multa multa mizerie. Mizeria apare mai ales in promisiunile edilului despre care multi spun ca a distrus orasul.
Umilinta si in returul derby-ului pentru caini, dupa 0-6 in tur Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 23-a Au marcat:
In ultima vreme, asistam in lumea politicului la batalii incredibile fata de care luptele intre caini par simple jocuri de copii. ... Pana una-alta, totul seamana foarte tare cu o lupta intre caini bine hraniti si bine antrenati, la care asistam neputinciosi, stiind ca nu avem nimic de castigat.
Aproape 4.000 de caini din rasa Beagle au nevoie de o casa noua dupa ce au fost salvati in urma celei mai mari operatiuni de salvare a cainilor care a avut vreodata loc in SUA, scrie BBC.
Si atunci nu ne ramane decat sa visam ca emigram in Albania, Botswana sau Zimbabwe si lasam sa se descurce cum poate acest stat fara caini si acest oras al lui Papura-Voda.
Suntem oare napaditi de maidanezi sau oare nesimtirea posesorilor de caini este fara margini? ... Daca in parcuri sunt si maidanezi, si caini ai caror proprietari nu fac curat in urma lor, daca in gradinitele amenajate intre blocuri nisipul atrage ca un magnet, ma intreb si eu:
- As obliga marile centre si intreprinderi sa aiba tarcurile lor de caini sterilizati, as oferi o suma pentru mancarea cainilor celor care au curti si pot tine cativa caini de pe strada.
Corpul i-ar fi fost sfasiat de o haita de caini. Acum, oamenii din zona se tem sa mai mearga prin sat, gandindu-se ca ar putea fi atacati oricand.
O femeie de 74 de ani a murit, dupa ce a fost sfasiata de propriii caini din gospodarie, in localitatea Muereasca, din judetul Valcea
Un client Amazon a platit 1.300 de lire pentru un iPhone si a primit mancare pentru caini. Ian Burton a primit banii inapoi doar dupa ce a discutat cu politia si reporterii BBC.
O haita de caini a fost vazuta, vineri dimineata, la capela unde e depusa Ana Oros, femeia care a cazut victima unei alte haite in urma cu cateva zile, in zona Lacul Morii.
Avem un val de caini abandonati de proprietari Nicusor Dan a sustinut prima conferinta de presa despre cainii din Bucuresti. ... In 21 ianuarie, Ana Oros a fost atacata de o haita de 7-8 caini in timp ce alerga.
Avem un val de caini abandonati de proprietari. ... In 21 ianuarie, Ana Oros a fost atacata de o haita de 7-8 caini in timp ce alerga.
Macel in Suceava. O haita de caini agresivi a omorat cinci capre. Autoritatile trag de timp
O femeie si un barbat au fost sfasiati de haita de caini din comuna Vanatori, judetul Galati.
Primii culegatori ilegali de trufe din acest an au fost prinsi in judetul Neamt. Barbatii aveau cu ei in masina sase caini special dresati pentru a gasi ciupercile.
Ii aduna pe baietii mai rai pe langa el si-i trimitea sa prinda pisici si caini, dar din astia mai mici, sa nu-l muste.
Cel de-al doilea poem are titlul Tristete si ar putea fi folosit de Marius Pieleanu ca motto la aceste sondaje in care nenascutul partid al lui Dacian Ciolos obtine din neant numeroase voturi: Tristetea mea aude nenascutii caini / Pe nenascutii oameni cum ii latra! (Sursa: cotidianul.ro)
google-analytics.com