Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (2.58 secunde)
Un pompier a salvat un caine din apele inghetate ale Siretului. "Era paralizat de frig si nu mai putea nici sa-si miste picioarele din spate", a transmis MAI pe Facebook.
si anume declaratia data de primarul Videanu in contextul isteriei nationale cu maidanezi si cu japonez mort intr-una din cele mai sigure zone a Bucurestiului, de la o muscatura de caine, veste care a facut ocolul lumii intr-o singura...
muscatura de caine, chiar langa sediul Guvernului. Nu orice japonez, ci tocmai presedintele Asociatiei Nipone-Romane), cratere pe marile bulevarde, lacuri de acumulare dupa ploi in toate intersectiile.
Pentru ca turistului nu o sa-i convina sa vina la mare pentru a merge pe plaja, in timp ce prietenul lui cel mai bun, cel de-i zice caine, sa stea in camera sau in grija menajerei!
Unii spun ca-si fac treaba cum trebuie, ca, lasand la o parte petele de subiectivism si alte minusuri pe care trebuie sa si le actualizeze, la care trebuie sa lucreze pentru a le depasi, in linii mari presa reprezinta acel caine de paza al societatii civile, dupa cum ii este menirea.
Au luat-o pe cea linsa de caine si aruncata la gunoi, ba mai vor sa o puna si in farfuria altora, adica in cea a Aliantei.
Miroase a colinda americana si a pisat de caine. Catedrala frumoasa arunca sunete grele peste oras. O, ce veste minunata!
Arghezi scria intr-o poezie ca ziua de ieri s-a tinut de el ca un caine flamand. Cu o lehamite tot mai pronuntata, ziua de nastere a lui Ceausescu este, in continuare, luata in seama.
"Cunosti o pasare pe glas;/Copoiul de vanat pe nas;/Un caine ori un om turbat/Pe bale si latrat,/Cunosti o fiara/Dupa gheara;/Dupa un fluier, pe mierloi;/Dupa mai multe..., pe ciocoi." Din nefericire, identificarea, oficializarea ciocoilor ramane doar la indemana celor ce-i accepta si-i ocrotesc, constient ori nu, prin buletinul de vot.
Sunt oameni care traiesc de pe o zi pe alta si tot arunca o bucata de paine unui amarat de caine sau se duc la vecina de vizavi, care este imobilizata, sa ii duca o lingura de supa.
Pai in ritmul asta, mi se pare logic sa fie deranjati de latratul bietului caine, singurul care mai facea pe gardianul pe acolo!
Nu mai poti parca masina fara grija, nu te mai poti da jos din ea fara sa te asiguri ca nu calci cumva in vreun "noroc" de caine sau pisica.
Sa terfeleasca personajul respectiv, sa-i agate de coada, precum tinichelele unui caine vagabond, o greutate misterioasa cu iz de escrocherie, care sa-l traga in jos exact atunci cand persoana cu pricina va incerca sa ridice capul din nou.
Efectul, in loc sa fie benefic, avand in vedere rolul de "caine de paza" al presei, devine profund nociv. Echilibrul in abordarea unui subiect, foarte clar definit in orice manual de jurnalism, este inlocuit cu tonul justitiar.
Insa peste toate ramane "Mister"-ul, nemuritorul Dinu, adevaratul "caine pana la moarte" chemat inca o data sa salveze echipa.
Bietul caine, legat de caruta si obligat sa mearga dupa ea zile in si, sfarseste, fara nicio vina, prin a-si da duhul dupa prea multa truda.
Care dau tiganilor sa manance un cal pe moarte, care fac vaccinuri scumpe, imposibil de platit de unii, care cred ca un caine pe moarte poate fi inlocuit cu altul nou.
Primarul nu se simtea vinovat, incepuse sa povesteasca ceva despre fiica sa si cum si ea a fost muscata de un caine...
Se creaza un precedent periculos si, in loc ca Justitia sa devina cu adevarat independenta si nemiloasa, ea se transforma intr-un caine docil, bine dresat si gata sa execute orice comanda, fie ea si odioasa.
nu te mai ataca un singur caine, ci mai multi. Haitele de caini comunitari nu se poate spune ca sunt izolate sau pripasite doar prin cartiere marginase - asta constat eu.
google-analytics.com