Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (4.27 secunde)
Pentru ca, de cele mai multe ori, e mai periculos sa mergem pe strazi seara, din cauza cainilor, si nu din cauza oamenilor care ne vor raul, e esential sa stim cum sa procedam in cazul unei muscaturi de caine pana vom ajunge la medic.
Ea este valabila pentru fiecare cetatean si caine care intra sau se afla deja pe teritoriul danez. ... In acest sens, in ultimii trei ani, fiecare caine din Danemarca a fost supus unui test ADN pentru determinarea rasei sale.
Ai mancat? ... Ai mancat azi? ... Da, mama, am mancat o pizza. ... - Bravo, mama, dar ia zi-mi, ai mancat? ... Ia zi-mi, ai mancat? - N-am mancat, mama. ... Redactia n-a stiut daca ai mancat sau nu.
Un caine maidanez a muscat de cap un copil de un an Un copil in varsta de numai 1 an si 4 luni a fost muscat de cap de un caine maidanez.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
- Un caine nu-si va trada vreodata partenerul de-o viata, la fel cum barbatul nu-si va trada nici el vreodata partenerul de-o viata, fie ca se numeste Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. (A.Z.) - Femeile prefera oricand un caine in casa, deoarece il considera mai credincios decat un barbat.
Numai si numai rahati de caine! ... Pentru ca, desi legea prevede amenzi drastice in cazul in care un caine isi face nevoile si stapanul nu face curat, nimeni nu are o punguta, un faras si o maturica pentru a curata locul.
Femeia care in 2008 a luat acel caine pe semnatura, sub pretext ca-l va tine intr-un adapost, declara recent ca are constiinta impacata. ... Maidanezii mi-au mancat copilul de foame. I-au mancat capul.
Iubitori de animale, accesati cele trei link-uri atasate.In cel de-al doilea este un video cu o mama care isi plange baietelul mutilat, ramas fara testicule si penis, cainii i le-au mancat:
Actrita Delia Antal a mancat cu pofta si i s-a facut rau! ... Dupa cateva luni in care nu a mai mancat carne deloc, pentru ca nu ii face tocmai bine si, dupa cum a declarat acum ceva timp, se umple de cosuri, Delia Antal nu s-a mai putut abtine.
Tatal meu luase un caine de la Castelul Bran si hoinaream toata ziua prin Cismigiu cu Tulpan - asa il chema pe caine. ... Sigur, avand un caine foarte mare, eram foarte invidiat si respectat de ceilalti copii.
Morgan Freeman, Michael Caine, Joey King Gen film: ... 14.04.2017 Castigatorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata:
Nu conteaza ce variante ai (lovesti, fugi, stai etc.), intr-o "relatie" nedorita cu un caine. ... Dupa mii de ani de convietuire om-caine, pe meleagurile noastre nici macar nu se intrezaresc solutii de a rezolva civilizat problema. ... De aceea, nu mai stii cine-i om si cine-i caine.
in premiera, transmiterea ciumei de la caine la om (Autoare: ... Problema este ca epidemia de ciuma a avut ca punct de plecare un caine infectat si s-a transmis la om, se precizeaza intr-un articol publicat in revista Sciences et Avenir.
Mai multi martori sustin ca soferul unui Logan a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, dupa ce a incercat sa evite un caine care i-a iesit brusc in fata. "Loganul a evitat un caine si apoi a patruns in fata celuilalt.
Nu cred ca exista vreun om din aceasta tara care sa nu fi fost marcat de tragedia petrecuta saptamana trecuta in capitala tarii cand un copil de patru ani a sfarsit in chinuri groaznice, mancat practic de cainii comunitari.
- Minutul mi l-ati mancat dumneavoastra cu proceduri neprocedurale... ... (...) Iata ca acel minut mi l-ati mancat dumneavoastra cu proceduri neprocedurale... ... "Stapane, stapane, mai cheama si-un caine!" Titu Gheorghiof:
Vede, la picioarele lui, un caine care se infrupta dand din coada din ceea ce scosese el pe gura. ... "Carnati am mancat, am mancat si fasole, da' pe asta cand dracu' l-am inghitit?", se intreaba salahorul uitandu-se la patruped.
Dupa ce au terminat de mancat Traian Basescu si sotia i-au condus pe oaspetii sirieni. La iesire, seful statului a fost intrebat de jurnalisti ce a mancat si a raspuns razand:
Deranjata de replicile si protestele lui Boureanu, Firea l-a atacat pe acesta intrebandu-l daca "a mancat ceva stricat si daca are febra", tragand apoi concluzia ca este "doar un baiat cu muci in freza". ... D-voastra ati mancat ceva stricat inainte de aceasta emisiune... ... Am mancat ceva inainte la dumneavostra...
google-analytics.com