Cautare

237 de rezultate pentru "cadere" (2.92 secunde)
Aceasta cadere abrupta a PDL-ului se datoreaza in special ultimelor masuri anuntate de presedintele Basescu privind reducerea salariilor si a pensiilor, potrivit aceluiasi sondaj. ... Cea mai abructa cadere s-a produs insa in ultimele doua luni.
sa nu fie o cadere, sa fie o strategie", a spus Sarbu. ... Unul pot sa-l spun, fiindca s-a referit la premier ca a avut o cadere nervoasa, sau ce-a spus? ... sa nu fie o cadere, sa fie o strategie.
Nu numai moneda unica europeana este in cadere libera.
Economia mondiala nu mai este in "cadere libera", insa nu a depasit "zona de incertitudine", a declarat presedintele Bancii Centrale Europene (BCE), Jean-Claude Trichet, la postul de radio RTL. "Ne aflam, inca, intr-o perioada de contractie a activitatii economice, dar am iesit din perioada de cadere libera.
Sigur, avem o cadere industriala, o cadere de productie industriala de 13,5 la suta, generata in primul rand de reducerea exporturilor.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen.
O cadere consistenta a existat si in sectorul constructiilor, o cadere care in trimestrul II se situeaza undeva la circa 20% fata de anul 2008.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Liderul social democrat a afirmat ca Traian Basescu este intr-o "cadere electorala dramatica" si ca in acest moment diferenta dintre el si actualul presedinte este de doar 6%.
"Sunt convins ca intentia primului-ministru nu este de a escalada situatia politica actuala catre o ruptura a Coalitiei si o cadere a Guvernului", a declarat Mircea Geoana la finele intalnirii de la Palatul Victoria.
Geoana a precizat ca este neclar, din punct de vedere juridic si constitutional, daca o eventuala cadere, de doua ori, a unui Guvern, inseamna in mod automat, pentru un nou mandat de sef de stat, dizolvarea Parlamentului.
Un sondaj de opinie realizat la nivel national, de institutul Gallup Romania, in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie, releva o cadere accentuata a PD-L in optiunile electoratului, partidul condus de Emil Boc ajungand, pentru prima data dupa foarte multa vreme, la 27%, mult in urma PSD.
Atata vreme cat Partidul Conservator a aratat ca PD-L este in cadere libera, in ciuda artificiilor de a-l tine pe val, puterea s-a prefacut ca nu are nicio temere pentru viitorul ei.
Alt factor important a fost corupția unor membri ai PDL, care au fost si arestați, "Iar de suferit n-au suferit numai cei corupti, dar a suferit o cadere de credibilitate tot partidul.
Cel mai afectat a fost BET-FI, cu o cadere de 6,50%, urmat de BET, care a avut o depreciere de 3,98%.
Indicii bursieri au fost în cadere libera, pe fondul unei lichiditati ridicate, dictate în mare masura de tranzactiile cu actiuni SIF si Banca Transilvania. ... Saptamâna trecuta, bursa a fost în cadere libera, indicii suferind deprecieri importante.
Consumul este in cadere libera (-4,6 la suta). ... Economistii niponi, in asteptarea bilantului anului trecut, prevad o cadere a PIB-ului in ultimul trimestru de peste 10 la suta.
Consumul este in cadere libera (-4,6 la suta). ... Economistii niponi, in asteptarea bilantului anului trecut, prevad o cadere a PIB-ului in ultimul trimestru de peste 10 la suta.
Muscalu a mentionat ca ING isi va revizui in scadere estimarile pentru sfarsitul anului, in urma datelor publicate de INS, ceea ce indica faptul ca vom avea in continuare o cadere majora a economiei.
google-analytics.com