Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (2.69 secunde)
Decembrie 1989‘ (2011). In ianuarie 2008, in urma unui accident provocat de o cadere, Sergiu Nicolaescu a suferit doua interventii pe creier.
Situatia ar deveni in acest caz catastrofala pentru liberali, ramasi practic singuri pe esichierul politic si in evidenta cadere de credibilitate.
Capitalul politic al lui Adrian Nastase este in cadere libera. Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta dintre romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere.
O cadere la fel de spectaculoasa a inregistrat PNL, care ar fi votat de 30 la suta dintre persoanele intervievate, fata de 37 la suta in urma cu o luna de zile.
un pistolul indreptat spre capul lor, un pluton de executie nazist, o locomotiva indreptandu-se tunatoare spre ei, o cadere de pe un pod sau de pe un zgarie°nori.
Acestea dau un puls rapid de glucoza in sange si deci energie, lasand insa in urma o cadere a glicemiei la fel de brusca.
a avut o cadere de calciu si a lesinat. Oana Zavoranu s-a speriat si a chemat o ambulanta, iar medicii i-au acordat femeii primul ajutor si nu a fost nevoie ca aceasta sa fie transportata la spital.
Parca pe o parte aveau o cadere mai lunga si parca aveau ceva ca de sticla, ori de paiete, pe margine.
Fostul prim-ministru PSD Adrian Nastase a cunoscut cea mai abrupta cadere, intrunind abia 12% din increderea celor chestionati. Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A.
analizarea in proxima sedinta a Executivului a posibilitatii de interventie prin ajutor de stat in sectorul avicol, precum si in turism, ambele fiind intr-o profunda cadere din punct de vedere economic.
- Am analizat multe corpuri aflate in cadere libera, chiar si al meu, si odata ce incep sa ma rotesc intr-o directie nu ma mai pot opri.
Armata ar fi intrat in sediul televiziunii nationale si, conform primelor informatii, lira turceasca se afla in cadere libera. Sursa:
PSD observa ca "statisticile pentru anul trecut sunt mai mult decat graitoare, prezenta turistilor pe litoralul romanesc fiind in cadere libera, asa cum sunt si previziunile pentru sezonul 2006 cand se preconizeaza o scadere a vizitatorilor cu 20%".
La un moment dat, s-a oprit din cadere si a pornit sa mearga cumva la orizontala, pe cer, apropiindu-se de locul unde ma aflam, devenind tot mai stralucitoare.
"Am avut un moment de cadere psihica. Mi-am spus ca sint gata sa semnez orice numai sa se termine o data.
Daca va fi asa, putem asista la o cadere a guvernului si nu excludem posibilitatea ca in doua saptamani sa asistam la o alta inchegare in filiala PNL", a spus Buzatu.
Liderul PNL sustine ca Basescu inregistreaza o cadere spectaculoasa in sondajele de opinie ale liberalilor, dar pe care acestia nu le fac publice pentru a nu manipula opinia publica.
Purtator de cuvant al PNL, Vosganian reproseaza social-democratilor ca, prin initierea motiunii de cenzura, acestia contrazic sustinerea data Guvernului pentru legea pensiilor si-ii avertizeaza ca o adoptare a motiunii si o cadere a Executivului ar duce la amanarea majorarii pensiilor.
Corlatean a venit cu acest precizari dupa ce, la jumatatea lui august, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a afirmat ca o motiune de cenzura si o posibila cadere a Guvernului ar duce la amanarea dezbaterii pe Legea bugetului si la intarzirea adoptarii bugetului pana in martie 2008.
In rezolutia Parchetului se mai arata ca "Din interpretarea concluziilor medicilor legisti, coroborate cu declaratiile persoanelor audiate in aceasta cauza, a rezultat faptul ca leziunea persoanei vatamate, constatata la nivelul fetei laterale a genunchiului drept, a fost cauzata de impactul cu autovehiculul marca Audi, in timp ce leziunea de la mana dreapta s-a produs prin caderea persoanei vatamate pe partea carosabila, cadere provocata de impactul provocat mai sus".
google-analytics.com