Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (5.42 secunde)
De asemenea, daca aveti in familie pe cineva care a suferit de cancer ovarian, spuneti-i asta medicului, spune Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este doar un mic gest ce le poate salva viata, precizeaza Cezar Irimia, presedintele FABC.
Locul 1 - Cezar Stanislau Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Maximilian That Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A).
Trebuie conturat acest plan si corect finantat, atrage atentia Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer. ... Cezar Irimia reaminteste ca pentru multe boli neoplazice lipsesc medicamente.
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Tinerete fara batranete, Piele sensibila si Iubeste, ne-a spus Cezar Proca, detinatorul brandului BioFuture Carpathia. Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul www.biofuture.ro.
Cezar de 25 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare zece pachete de tigari netimbrate de diferite marci. ... Cezar a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei si au fost confiscate pachetele de tigarate.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Dar, in aceasta situatie, Cezar Preda n-ar trebui sa-i ceara si presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a se pune la dispozitia justitiei?
Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizată ... Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizata de N.
Dupa intensul schimb de idei care a avut loc intre liderii centrali si locali saptamana trecuta, PSD a luat masuri de conservare a evolutiilor interne in oala proprie.
Partidele care se afla in cadere libera in sondajele de opinie incearca acum sa gaseasa o portita prin care sa poata intra in Parlament si la alegerile urmatoare", ne-a declarat presedintele local al PNG, Adrian Smarandoiu.
Sigur va fi un tur doi, pentru ca domnul Iorgus e in cadere libera. Sper sa se opreasca, sa intre macar in turul doi, ca sa pot sa ma bat macar cu cineva.
Daca evaluarea ministrilor din cabinetul Boc se face corect, atunci Elena Udrea este prima care trebuie remaniata: turismul in Romania este in cadere, iar dezvoltarea este de fapt contrariul acesteia.
Iar dovada cea mai clara ca PDL se teme tot mai tare de USL e intetirea vocilor portocalii care caineaza soarta liberalilor si a pesedistilor, le susura la ureche mieros sa desfaca alianta si le presara pe coada sondaje care ii arata in cadere.
In cursul zilei de vineri, actiunile societatilor de investitii financiare (SIF) au revenit la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, dar pretul lor, cel putin in prima parte a sedintei bursiere, era in scadere cu pana la aproximativ 4%.
O eventuala cadere a Guvernului provocata de Opozitie nu este bine vazuta de Coalitie. De aceea, nici macar promotorul alegerilor anticipate, presedintele Traian Basescu, nu doreste acest lucru.
Lichiditatea bursei a fost destul de crescuta, in conditiile in care analistii se temeau de o cadere a pietei ca urmare a suspendarii presedintelui.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Leul romanesc nu mai sperie pe nimeni, ba se sperie el de restul valutelor aflandu-se in cadere libera.
Vadim a crescut de la 13 la 20% Fata de Barometrul de Opinie din luna mai, Basescu a inregistrat o cadere spectaculoasa de 12%.
„Constatam ca economia este in cadere libera, intr-un avion care risca sa se zdrobeasca de pamant, iar reprezentantii Aliantei D.A.
google-analytics.com