Cautare

71 de rezultate pentru "cadavrul" (4.03 secunde)
Nemtii au gasit cadavrul si documentele si au muscat momeala. ... Sa arunce din avion cadavrul unui om atasat de o parasuta defecta, in Franta, impreuna cu radio. ... Cadavrul avea sa fie lasat in apropiere de coasta Spaniei, tara oficial neutra, dar care colabora cu Abwehrul.
Ceea ce nu-i impiedica pe adversarii de astazi ai lui Eminescu sa se razboiasca inversunat cu "cadavrul nostru din debara", asa cum atat de inspirat l-a gratulat distinsul sef al Institutului Cultural Roman, mare elitist, pe autorul "Luceafarului" si, poate, mai ales, pe autorul articolelor incendiare din "Timpul".
La data de 14 septembrie 2010, Serviciul Omoruri a fost sesizat de catre Sectia 9 Politie ca intr-un apartament din sectorul 2, a fost descoperit cadavrul unui barbat, H. ... Cadavrul, care prezenta multiple urme de violenta la nivelul capului a fost gasit in sufrageria apartamentului, pe pat.
In 14 februarie 1498 este gasit in Tibru cadavrul lui Pedro Calderon, cunoscut si cu numele de Perotto, un tanar servitor spaniol al papei. ... In Diarii-le sale, venetianul Marin Saudo povesteste ca impreuna cu Perotto, ar fi fost gasit si cadavrul uneia dintre doamnele de companie ale Lucretiei.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau. "Domnule prim-ministru, toate astea peste cadavrul meu!
Baseasca, pe cadavrul democratiei (Autor: ... Baseasca a fost jucata, inca o data, pe cadavrul democratiei. ... Baseasca, jucata acum pe cadavrul democratiei de partid, este jucata de ani buni pe trupul muribund al Romaniei.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Cadavrul a fost descoperit in jurul orei 6 dimineata de un locatar. Acesta a fost impresionat de un caine, care veghea cadavrul. ... Politia s-a deplasat la fata locului si, dupa ce au fost facute fotografii, cadavrul a fost dus la morga.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Desi cadavrul a fost intins pe plaja si acoperit cu o folie, oamenii au continuat sa se scalde in mare si sa faca plaja pe nisip, chiar in apropierea acestuia, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Tot in zona Vaser a fost gasit luni si cadavrul unui adolescent in varsta de 14 ani, smuls de viitura sambata, din bratele tatalui sau. Cadavrul baiatului a fost gasit la 26 de km de locul incidentului.
Subiectele de la bac trimise prin e-mail, lucru ce a dus la schimbarea subiectelor din mers, cadavrul unui bebelus incinerat in ciuda vointei parintilor, caldura mare si multa lume care pare ca a luat-o razna din cauza caldurii.
Petre Garoafa a fost gasit injunghiat sub un pat, in alta camera decat cea in care se afla sifonierul in care a fost descoperit cadavrul sotiei sale. ... In cazul in care Bogdan Mitu nu ar fi criminalul, atunci unde este cadavrul sau?
TUDOR de 47 de ani, din Bucuresti, la domiciliul acestuia fiind gasit cadavrul lui H. ... Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
Cadavrul a fost gasit la adresa mai sus mentionata intr-o incapere, asezat in sertarul unui corp de mobila. ... Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
Cadavrul unui muncitor a fost gasit in aceasta dimineata de catre colegii sai, langa un santier din apropierea vilelor bogatasilor din Bucuresti.
In incaperea afectata de incendiu a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani. ... La fata locului s-au prezentat politisti din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, cadavrul fiind ridicat de catre reprezentantii Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici".
"Am stat pe cadavrul lui Ceausescu dupa ce l-am omorat, pentru ca nu mai era loc in elicopter (cu care trupurile celor doi au fost transportate la Bucuresti - n.r.).
"Am stat pe cadavrul lui Ceausescu dupa ce l-am omorat, pentru ca nu mai era loc in elicopter (cu care trupurile celor doi au fost transportate la Bucuresti - n.r.).
In 6 iunie 1508 este gasit in oras cadavrul lui Ercole Strozzi, strapuns de 22 de lovituri de cutit. Chiar daca Strozzi era unul dintre cei mai importanti oameni din Ferrara, nu are loc nici o ancheta si aceasta moarte a ramas invaluita de mister.
google-analytics.com