Cautare

61432 de rezultate pentru "cadavrul din cisnadie imagini video" (5.41 secunde)
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900:
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Astfel, potrivit studiului ROADS (Romanian Online Advertising Study), realizat de IAB Romania si PricewaterhouseCoopers (PwC), piata de publicitate online din Romania a generat circa 25,5 milioane de lei in primul semestru din 2009, in scadere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai. Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Patru din zece adulti americani se joaca pe calculator sau pe console, potrivit unui nou studiu realizat la cererea agentiei Associated Press si serviciului AOL.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
- Avand in vedere ca acest concurs nu urmareste relevarea unui grad ridicat de profesionalism in realizarea tehnica a materialelor video, organizatorii, in speta juriul concursului, vor avea in vedere, in primul rand, criteriile artistice si cele de reprezentare, pe care participantii trebuie sa le demonstreze.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
La data de 03.04.2011, in jurul orei 05:40, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, la Sectia 7 Politie s-a prezentat un barbat care afirma ca, in urma unui conflict a omorat o femeie, fapta petrecuta la domiciliul sau din Bucuresti, sectorul 2.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 12.30., Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca, in str. Floare de Varf din sectorul 5, se afla decedat un nou nascut.
Subiectele de la bac trimise prin e-mail, lucru ce a dus la schimbarea subiectelor din mers, cadavrul unui bebelus incinerat in ciuda vointei parintilor, caldura mare si multa lume care pare ca a luat-o razna din cauza caldurii.
Cadavrul unui muncitor a fost gasit in aceasta dimineata de catre colegii sai, langa un santier din apropierea vilelor bogatasilor din Bucuresti.
Petre Garoafa a fost gasit injunghiat sub un pat, in alta camera decat cea in care se afla sifonierul in care a fost descoperit cadavrul sotiei sale. ... Barbatul era bolnav de cancer si, din cate se pare, medicii i-ar mai fi dat doar trei saptamani de viata.
In incaperea afectata de incendiu a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani. ... La fata locului s-au prezentat politisti din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, cadavrul fiind ridicat de catre reprezentantii Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici".
google-analytics.com