Cautare

61432 de rezultate pentru "cadavrul din cisnadie imagini video" (3.87 secunde)
O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasita moarta sambata dimineata pe o alee din cartierul Tei, Sectorul 2, langa un bloc de pe Str. ... Cadavrul a fost descoperit in jurul orei 6 dimineata de un locatar.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau. "Domnule prim-ministru, toate astea peste cadavrul meu!
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Prin modelele SDR-SW20 si SDR-S7, Panasonic a încercat sa raspunda tendintei actuale a consumatorilor de a utiliza camera video în viata de zi cu zi si nu numai la evenimente speciale.
te scoate din casa Vs adictie periculoasa. ... cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. ... Ei sunt vanatorii de pokemoni, practicantii jocului virtual care a pus in miscare zeci de milioane de tineri din intreaga lume.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
In cadrul Proiectului finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale s-a realizat pentru prima oara in Romania o dotare a unitatilor de invatamant preuniversitar si institutiilor publice cu o colectie de tablouri cu imagini tip fotografii - Galeria Razboiului de Reintregire a Romaniei din anul 1917 in peste 4.000 de locatii.
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
Poate fi conectat la orice tip de monitor si la televizor, permite accesul la internet si poate rula aplicatii precum Encarta, Suita Express Visual C#, Visual Basic, Web Developer, SQL, dar si aplicatii de productivitate din sistemul Office 2007.
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Se intorceau din concediu si au plecat mai departe, pe soseaua care duce spre eternitate.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Un avion care trebuia sa aterizeze in acel moment din Munchen a fost deviat. La scurt timp dupa aceasta intamplare, obiectul respectiv s-a indepartat, el pierzandu-se din vedere. Atunci cand a disparut din zona aeroportului, obiectul a reaparut desupra stadionului unde joaca echipa Werder Bremen.
Cu aceasta ocazie au fost distribuite si filmari, facute din avioane de lupta F-18, cu o camera de ultima generatie cu imagini termice si metadate incorporate, filmari care au fost apoi analizate de profesionisti.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante. ... Cuvantul fotografie are originea de la doua cuvinte provenite din limba greaca:
Imagini NASA si viata in Galaxie (Autor:
google-analytics.com