Cautare

51 de rezultate pentru "cadavru mumificat" (3.33 secunde)
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Operatiunea Mincemeat a constat in lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Cadavrul mumificat a permis extragerea unei cantitati mari de ADN de buna calitate, cu deteriorari putine si nesemnificative.
Dar intr-o noapte, dupa ce primeste un cadavru complet desfigurat, lucrurile incep sa se schimbe. Inchisa in subsolul cladirii unde functiona morga, impreuna cu acest cadavru mutilat, Megan incepe sa aiba halucinatii infioratoare.
"O incinerare de cadavru costa in acest moment 589 de lei. ... Inauntru un cadavru tocmai e mistuit de foc. ... V-as fi aratat si cum se introduce un cadavru in cuptor, insa niciuna dintre familii nu este de acord", se scuza Emil.
A vorbi acum despre remaniere si a pune in aceasta ecuatie doar cateva nume este ca si cum ai incerca "sa machiezi un cadavru", scrie Adrian Nastase, pe blogul personal.
In interviurile acordate marti seara la Realitatea TV si luni la TVR am vazut un cadavru politic bine intentionat si de buna credinta refuzand sa accepte ca a murit.
"Scarba de Basescu este atat de mare, incat romanii il plac pe Nastase!" Prestatiile deplorabile ale presedintelui Traian Basescu, cat si evidentele persecutii politice, l-au reinventat pe Adrian Nastase, la fel cum Ion Iliescu a cunoscut din nou gloria, dupa 2000, desi majoritatea specialistilor il numeau "cadavru politic", afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
In privinta numarului de donatori cadavru s-a inregistrat un salt "iesit din comun" (Autoare: ... Irinel Popescu - "Agentiei Nationale de Transplant ca, printr-o perseverenta pe care as denumi-o "iesita din comun", a realizat acest salt in ceea ce priveste numarul de donatori cadavru".
In mod normal, cand un cadavru este incinerat tesuturile moi de topesc, oasele sunt macinate si la final rezulta o cenusa fina. ... Atunci cand un cadavru este supus la o temperatura de 800 de grade Celsius, toata materie sa organica, in afara de oase, arde si dispare.
- Corpul mumificat al unui baiat de doi ani. Pe 12 mai, Tom Carey, unul dintre promotorii diapozitivelor, a dat o declaratie in numele grupului care a organizat evenimentul din Mexico City.
La sfarsitul lunii martie 2018, Nolan si colegii sai de la Universitatea din California din San Francisco au publicat, in sfarsit, rezultatele mult asteptate privind structura genetica completa al lui Ata, care confirma ca scheletul mumificat reprezinta resturile unui nou-nascut uman, cu mutatii multiple in genele cheie.
"Este un corp mumificat cu caracteristicile clasice ale unui fetus. Structura extremitatilor, a corpului si a capului se afla in cote normale, ceea ce ne lasa sa concluzionam ca vorbim despre un fetus uman.", au spus 3 dintre medicii care l-au studiat.
Cineva a spus ca ar fi un avorton, din luna a cincea, mumificat. Afirmatia nu sta in picioare, fiinta avand caracteristici (dantura, incheieturile etc.) corespunzatoare cu cele ale unei tinere de 18-20 de ani.
corpul mumificat al unui baiat de doi ani. Pe 12 mai, Tom Carey, unul dintre promotorii diapozitivelor, a dat o declaratie in numele grupului care a organizat evenimentul din Mexico City.
Comandamente antiepizootice activate, cetateni dezinformati Cu toate ca aproximativ 90% din comandamentele locale antiepizootice au fost activate, cetatenii nu au fost informati in legatura cu modul in care trebuie sa actioneze atunci cand gasesc un cadavru de pasare.
Exista chiar riscul sa se faca inhumarea pe un loc unde exista deja un cadavru - se ajungea la profanare de morminte.
Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic". C. V Tudor, "in disperarea lui, a preferat o meserie destul de urata pentru societatea romaneasca, cea de vidanjor al PD-L", considera Buruiana.
baieti, o sa va bateti pe un cadavru! Si ganditi-va ca asta e doar inceputul, ca pana la Congres mai e mult!
Numai ca toata batalia asta este pentru un cadavru fiindca PDL a ajuns la 12-16% tocmai datorita acestei guvernari. In ritmul asta, in 2012, PDL este pe dric.
google-analytics.com