Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (6.27 secunde)
Invazia Siciliei - sau Operatiunea Husky - avea sa duca la pierderea primului teritoriu european al Axei si a servit drept baza pentru viitoarea invazie a Italiei, precum si ca teren de pregatire pentru soldatii care, 11 luni mai tarziu, au ajuns pe plajele Normandiei.
Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 1 Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. ... Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 2 Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. ... Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 5 Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
In primul rand, este o realitate confirmata si de sondajele independente si de cele facute de putere, publicate in presa domnului Basescu, ca in afara de afara de Mugur Isarescu, care nu este implicat direct in politica, primii trei oameni politici ca si incredere intr-o ordine sau alta sunt lideri ai opozitiei, fie ca e vorba de domnul Oprescu, candidatul sprijinit de noi pentru Capitala, fie ca e vorba de Crin Antonescu sau de mine.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Se intampla si asta cand si cand, dar si in cazul asta exista nefericire, pentru ca exista in permanenta conflict. ... Ei dau libertate celuilalt, dar acea libertate seamana mai degraba cu indiferenta, dau senzatia ca nu le pasa de celalalt, ca celalalt nu conteaza pentru ei.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Pentru plata cu anticipatie a impozitului pe cladiri, teren, mijloace de transport datorat de persoane fizice pentru intregul an, pana pe 31 martie se acorda obisnuita bonificatie de 10%", afirma Aida Gomeaja.
Pentru utilaje, pentru procesarea produselor, pentru modernizarea drumurilor comunale, pentru alimentari cu apa si lista ar putea continua.
Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august. 10 programe pentru societatile comerciale Mergand in general pe principiul "Primul venit, primul servit", Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei ofera societatilor comerciale finantari de maxim 1.849.999 lei.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Pentru unii chiar este nevoie de sume importante pe care deocamdata nu le gasesc la un buget din Romania. ... Multi dintre acestia poarta de pilda telefoane mobile cu inalta tehnologie de date si nu stiu sa o foloseasca, apeland la mobil doar pentru convorbiri.
Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii. ... Ea ne va invata adevarurile fundamentale si vitale ale credintei noastre pentru a le trai cu generozitate si cu constiinciozitate, evlaviosi si crestini sinceri.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general. ... De altfel, cu doar o ora inainte de inchiderea urnelor, prognoza CURS il dadea, pentru prima oara in cursul zilei, pe Traian Basescu in frunte, cu un scor de 51 la 48.
In cele mai multe dosare, Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals si abuz in serviciu.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Tot ce producem consumam si mai imprumutam pentru consum 8-9 miliarde de euro anual. Pentru inundatii nu avem nicio resursa sa imbunatatim situatia pentru viitor, la toamna sau anul viitor.
Viceprimarul Constantin Trifan spunea ca, daca va iesi primar, in vara va gasi imediat bani pentru terminarea lucrarii.
google-analytics.com