Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (6.71 secunde)
S-a dat startul pentru cursa proiectelor de dezvoltare rurala. Suma alocata pentru prima sesiune este de 195 de milioane de euro.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza. ... Dispozitia se aplica si pentru persoanele juridice nerezidente.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Pentru consumatorii care sint arondati la Distrigaz Sud, scumpirea va fi mai mare, de 25%, fata de Distrigaz Nord, unde majorarea va fi de 19%.
Intre timp, premierul Calin Popescu Tariceanu a convocat ieri conducerea PNL pentru a discuta despre masurile pe care le va lua executivul in cazul unor alegeri in toamna.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
- Pentru toate exista o vreme, si orice lucru de sub ceruri isi are timpul sau: un timp pentru a te naste si un timp pentru a muri; un timp pentru a sadi si un timp pentru a smulge; un timp pentru a ucide si un timp pentru a vindeca;
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
S-a ajuns in situatia incredibila ca cei de la Politia de Frontiera sa ceara suplimentarea efectivelor pentru a face fata miilor de turisti romani care parasesc tara cu destinatia Nisipurile de Aur sau Albena.
Aceasta persoana va va amana in lucruri foarte importante, exact acum, cand calea pentru cresterea carierei este deschisa. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Pentru ca eu consider ca ne aflam intr-un moment important al evolutiei partidului nostru, iar actuala adunare a Consiliului National si mai ales Congresul PSD de peste doua saptamani pot sa marcheze o relansare a activitatii partidului sau, din contra, sa consacre declinul sau.
Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi. ... Si nu sunt parcari pentru Ford, sunt pentru toti. ... Nu neaparat, pentru ca drumul a fost sub trafic mai bine de cinci ani.
avizeaza pentru legalitate, prin consilierul juridic, ordinele presedintelui, contractele de achizitie publica, precum si alte acte juridice pentru care legislatia prevede obligatia avizarii de legalitate, acorda consultanta juridica compartimentelor functionale din cadrul Consiliului de monitorizare;
Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos.
google-analytics.com