Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (6.39 secunde)
Doi jurnalisti au mers in seara zilei din 16 noiembrie 1998 la Lacul Vidraru pentru a scrie un articol despre lupii care amenintau aparent viata si proprietatile locuitorilor din zona.
Au trantit atunci, iute, un proiect de lege prin care pedepseau animalele si pe stapanii lor pentru intruziunea in domeniul lor de activitate. ... Ii eutanasiezi sau ii duci la adaposturile pentru maidanezi?
Aceasta sustine ca are documentul care abroga prevederile care ii nemultumesc pe ciobani. ... E greu de inteles de ce a fost facuta o astfel de lege, ciobanul foloseste cainii pentru protectia oilor impotriva animalelor salbatice", a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.
Dupa ce toata vara au fost ingrijite de ciobani la munte, mioarele sunt coborate in sat si inapoiate stapanilor de drept, care isi primesc tot acum si portia de branza cuvenita.
La Harsesti mai multe beciuri au fost inundate si in majoritatea gospodariilor din satul Ciobani balteste apa. In plus, culturile au fost distruse de grindina.
Ca pot fi tarani, ciobani, manelisti sau intelectuali in patratica lor. Fara sa lase urme de sange in fata blocului.
Cei peste 100 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere pentru vacante si City Break-uri, sesiuni gratuite de make-up si coafura, prezentari de moda cu tinute Max Mara si Karen Millen alese pentru vacante de tip safari si croaziere, dar si pentru calatorii de afaceri.
Loialitatea consumatorului este o slabiciune pe care aceste profesii o exploateaza si se manifesta la fel pentru tabloide ca si pentru drogul preferat la oamenii care citesc pentru acelasi scop pentru care se injecteaza.
Enormitatea e prea evidenta pentru a nu exista motive solide in spatele debitarii ei, mai ales ca actualul presedinte a numit un premier, in 2004, exact din partea unei aliante tip USL, adica A.D.A. ... Pentru ca problema se discutase, cu adevarat, in coalitie.
Seful Executivului a spus bancuri cu Basescu, a dansat, s-a pupat cu membrele trupei Galax, a facut cam tot ce se putea face pentru a mai aduna ceva voturi.
Mi-am pierdut o ora, aseara, ca sa il urmaresc pe acest Geoana care nu stie sa piarda, care nu are demnitate si care este in stare sa sacrifice tot doar pentru a ramane el si gasca lui intr-o pozitie favorabila.
Trucuri eficiente impotriva frigului, in sezonul rece O serie de trucuri recomandate de expertii in sanatate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarna si pentru a pastra caldura corporala, informeaza dailymail.co.uk.
Basescu e atunci in forma maxima pentru ca poarta violet". ... In spatele cuplului prezidential, doi copii isi iteau capetele, acoperite, evident, de caciuli de aceeasi culoare.
Aceasta este o metoda de lichidare a stocurilor cu articole de iarna (in special manusi, fulare, caciuli, paltoane, incaltaminte, dar si echipament sportiv), clientii magazinelor cu astfel de produse fiind asteptati cu reduceri masive de preturi.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Unirii puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - la 270 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu.
Si deja se prefigureaza o noua interventie de la centru tocmai pentru a calma spiritele mai mult decat incinse. ... Unii - cu pretentii de a fi membri de cand lumea - spun ca alegerile pentru organizatiile municipale Medgidia si Constanta nu sunt valide.
Dupa antrenul localnicilor infofoliti judicios cu bundite, cojoace, caciuli de miel, broboade, temperatura este ca de tropice. Isi revarsa prea-plinul sufletului si a rarunchilor, pentru ca printre ei se afla cetateanul Geoana.
google-analytics.com