Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (2.57 secunde)
Cand este nevoie, fac astfel de avertismente publice, dupa ce avertizez in discutiile din Cabinet. Am legitimitatea necesara pentru ca sunt un presedinte ales de popor, nu de partide sau altceva“, a declarat Basescu.
Vicepresedintele Partidului Democrat Mangalia, Paul Foleanu, afirma ca la viitorul cabinet parlamentar vor veni, dupa un program ce urmeaza sa fie stabilit o data cu transferul PD-ului in noua locatie, atat Stelian Dutu, presedintele filialei constantene, cat si Laurentiu Mironescu, ambii reprezentanti ai partidului in Parlamentul Romaniei.
De exemplu, i-ar fi placut ca masa de birou sa fie mai simpla, ca "o scandura" si ar vrea mai multe plante in noul sau cabinet.
De altfel, aceasta bulimie de hartie iscalita de tot felul de doctori care nu stiu o limba straina ne cutreiera si azi plaiurile la modul ciclopic, ca sa zic asa si nu exista gusat sau toapa simpatica si vorbareata, instalati in Parlament sau in fruntea vreunei Institutii cu fonduri grase in valuta sa nu arboreze pe peretii luxosului lor cabinet vreun doctorat emis de te miri cine, iar azi, chiar si geniul lui Caragiale cred ca ar pali fata de naturaletea si fermecatorul tupeu cu care ni se afiseaza ipingestii si catavencii, farfuridii si branzovenestii vremurilor noastre, inecati veseli intr-⁠o glorie suspect de pestrita, decupata dintr-⁠un invincibil cosmar national!) Ne vom desparti deci, pe aceasta pagina si pe cele care vor urma de (asa-⁠zisa!) mea tinerete, asa cum am facut si cand m-⁠am despartit, soit-⁠disant de pubertatea mea si, ha-⁠ha, cum o facem noi, marii scriitori care adesea, ne permitem astfel de clovnerii literare - adica nu ne vom desparti!
Fiecare cabinet veterinar din judet a primit calculator si a fost racordat la sistemul firmei, asa ca animalele o data crotaliate sunt introduse intr-o baza de date nationala", a explicat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
Totodata, 35% dintre cei chestionati considera ca actualul Guvern conduce tara la fel ca precedentul Executiv, 29% afirma ca actualul Cabinet este mai bun decat cel anterior, iar 32% cred ca guvernarea prezenta este mai rea.
Acelasi sondaj dezvaluie faptul ca 35% dintre romani nu vad nici o diferenta intre actualul regim si performantele fostului guvern, in timp ce 32% cred chiar ca puterea portocalie e mai rea decat cea pesedista, doar 29% fiind de parere ca actualul cabinet e mai bun decat cel anterior.
Speram ca prezenta sinteza sa fie utila atat practicienilor care isi pun intrebari cu privire la complexitatea problemelor cu care se confrunta la cabinet, dar si persoanelor care sufera direct impactul problemelor de sanatate, pentru a se putea orienta catre un demers util fiecaruia in parte.
Mai mult, premierul Tariceanu a mai declarat ca este multumit de actualul cabinet", a mai spus liderul PD. Filip a infirmat faptul ca ministrul Dobre nu ar face nimic pentru bihoreni.
L-am gasit la birou, lucra deja la calculator, avea sefa de cabinet. Doar faptul ca este in spital te poate duce cu gandul ca exista un program de recuperare medicala, altfel este perfecta spitalizarea Domniei Sale, a declarat Nicolaescu.
Cand a revenit in Romania, si-a infiintat un cabinet de avocatura, figurand, in prezent, in Baroul Bucuresti ca avocat de drept comercial si penal, precum si pe lista arbitrilor de la CCIB Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Incepand de ieri, liberalul Radu Stroe este noul ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in timp ce Mihai Voicu a fost numit oficial ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
Prin urmare, multi doctori prefera sa utilizeze atat testele efectuate in cabinet, pentru un diagnostic mai rapid, cat si cel de prelevare de cultura, pentru o documentare obiectiva a unui diagnostic precis.
Asta ar fi tema pentru acasa a liberalilor, democratilor, conservatorilor si maghiarilor, care trebuie sa vina lunea viitoare cu propuneri concrete si cu propria evaluare asupra actualului cabinet.
Ceea ce conteaza este relatia terapeutica, respectul si sentimental de intelegere si protectie pe care le simtiti in cabinet din partea terapeutului.
"Pe timpul asa zisului concurs, fiecare membru din comisie facea ce-l taia capul, ba, mai mult, asa cum sustin surse din interior, comisarul Spataru, omul de cabinet al lui Ene, mirosea a bautura si a incurcat intrebarile, fixand de capul lui alte intrebari decat cele date in tematica".
Totusi, mai spune liderul UDMR, actualul cabinet a inregistrat performante. "Ideea ca trebuie sa restructuram Guvernul nu inseamna ca pana acum Guvernul nu a avut performante.
un cabinet cu sub 1800 asigurati pe lista nu poate functiona, in tara sunt peste 30% cabinete sub acest numar.
"Dar daca PD a vrut sa-si retraga vicepremierul, sa fie sanatosi, de fapt ar trebui sa-si mai retraga doi ministri, daca este sa luam in calcul algoritmul politic, si sa fie un Cabinet de 16 persoane.
In vara lui 1978, psihologul dadea consultatii intr-un cabinet din Mangalia. Alaturi de el se afla si un var - ginecolog de profesie - cu care mai statea la o sueta atunci cand nu aveau pacienti.
google-analytics.com