Cautare

674 de rezultate pentru "busu anca ramona" (2.78 secunde)
Cam asa se poate spune in cazul fratilor Busu. Liberalul Enache Busu, actualul director al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta - institutie care a trecut in curtea Partidului Democrat Liberal -, va fi schimbat din functie chiar de catre propriu frate, Gheorghe Busu (foto), membru PD-L.
PROPUNERE PENTRU BUSU", pe care il puteti citi in continuare. ... Si la un moment dat, Busu evoca locomotiva cu aburi si baga o retorica alegorica a la epoca de aur si zorii anilor ’90, cand televiziunea era unica si in ceata.
Mari emotii pentru Ramona Badescu. ... Anul acesta implinesc si 40 de ani de cariera, 40 de ani de cand am pus piciorul pe prima scena, la "Cabana melodiilor", cu o piesa scrisa de tatal meu, "Sunt Ramona din Craiova".
In urma cu o saptamana Ramona Badescu a fost invitata in Malta pentru a participa la o ceremonie privata organizata de Ordinului San Giovanni di Gerusalemme al Cavalerilor de Malta, din care face parte.
Seful Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, si-a propus ca, pana la mijlocul anului viitor, sa renoveze intreaga fatada a etajului trei al Casei Albe, in care se afla sediile administratiei locale a municipiului Constanta, a Prefecturii cat si a Consiliului Judetean Constanta.
De asemenea, candidatul prezentat ieri, Ramona Manescu, a dat explicatii auditoriului privind comisiile ce fac parte din Parlamentul European. In cursul zilei de ieri, la Restaurantul Intim, a avut loc prezentarea candidatului PNL Ramona Manescu la alegerile pentru Parlamentul European.
Ramona Badescu a fost si anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo. ... Ramona Badescu are mereu grija de aparitiile sale publice si alege rochii numai una si una, lungi, de sirena, care ii pun in evidenta formele de invidiat.
Surprize, surprize pentru Ramona Badescu la Monte Carlo! Intr-o scurta escapada pe Coasta de Azur, dupa ce a luat pulsul Festivalului de Film de la Cannes, Ramona Badescu a primit o invitatie la Grand Prix-ul de la Monte Carlo.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si premii Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul "Pasiune", alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu a poposit in Israel.
Ramona Badescu implineste azi 45 de ani. ... Ramona a radiat la aniversarea ei. ... Rochia i-a pus in valoare silueta si decolteul generos, Ramona fiind complimentata la fiecare pas de catre invitatii sai pentru cat de bine se mentine in forma. ... Ce spune Ramona despre mama ei?
Chiar daca a purtat o tinuta sobra, un costum deux piece, Ramona a atras atentia asupra siluetei sale! ... Oferta turistica a Calabriei este una extrem de tentanta iar Ramona Badescu a fost denumita de curand Ambasador al turismului pentru atragatoarea provincie italiana.
E perioada schimbarilor pentru Ramona Badescu! ... Invitata vineri in emisiunea lui Pepe, Gaska mare de la Antena 1, Ramona Badescu a dezvaluit printre altele ca… este singura. ... Ramona Badescu a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata sa personala.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Europarlamentarul liberal, Ramona Manescu apreciaza ca declaratiile premierului Emil Boc referitoare la stadiul absorbtiei fondurilor europene, in primele sase luni ale actualei guvernari, reprezinta doar o noua incercare a Executivului PSD-PD-L de a distrage atentia de la problemele economice reale cu care se confrunta romanii si Romania.
Ramona Manescu, despre scrisoarea lui Barosso "Romania este un stat membru al UE si al NATO, nu poate fi tratata ca o tara aflata sub monitorizare" Europarlamentarul Ramona Manescu a afirmat, sambata, ca scrisoarea transmisa Guvernului de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, "are un mesaj echilibrat adresat tuturor actorilor politici si presedintelui suspendat Traian Basescu si PDL si USL".
Ramona Badescu a venit in tara la sfarsitul saptamanii trecute, special pentru a fi prezenta la Cluj, acolo unde a prezentat un eveniment de mare anvergura, cea de-a XVIII-a editie a Balului Operei. ... Amfitrionii Balului Operei din Cluj au fost Ramona Badescu si realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan.
"Viata poate fi mai aratoasa daca in jurul ei nu s-ar invarti sacali" "Onomastica destinului meu este, iata, din nou Ramona, Ramona Vintila, fata de la Jurnalul National care ma tine minte, inclusiv cu ziua de nastere, in timp ce eu ma uit, cu zi de nastere cu tot.
Ca in fiecare an de Paste, Ramona Badescu vine acasa, in tara, pentru a petrece in sanul familie sale, alaturi de parinti, la Craiova! ... Si anul acesta, Ramona o va ajuta pe mama sa in bucatarie, la prepararea bunatatilor de Paste.
Ramona Badescu a implinit recent o frumoasa varsta, 48 de ani. ... Ca de fiecare data, Ramona Badescu a fost o aparitie glamuroasa, a purtat o rochie neagra, lunga, cu o coada din blana, fiind extrem de sexy si eleganta.
google-analytics.com