Cautare

674 de rezultate pentru "busu anca ramona" (4.18 secunde)
„Strainii pot desfasura o activitate pe teritoriul României, în baza unui permis de munca“, a declarat Anca Trohin, inspectoare de munca la Biroul înregistrari contracte, evidenta angajatori, din cadrul ITM Dolj.
Aproximativ 33.000 de fermieri au urmat anul trecut cursurile de calificare profesionala organizate de Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA). ... Ca absolventi ai acestor cursuri, ei pot practica meserii precum cea de ciupercar, floricultor, peisagist-floricultor, pomicultor, legumicultor, viticultor, potrivit datelor ANCA.
La sedinta Consiliului au participat Emil Jascau, directorul general al Vox News, Mihai Martu - responsabil pe partea tehnica, Anca Gradinariu - responsabil pe partea de programe si Mircea Ban - cel care se ocupa de partea financiara a postului.
Contractul semnat cu firma COLAS, parte a gigantului francez Bouygues (5,6 miliarde euro cifra de afaceri anul trecut) pentru autostrada Cernavoda-Medgidia, cu o lungime de 20 de km, tocmai a fost reziliat ieri de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Anca Boagiu:
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Anca Boagiu:
Ministrul Transporturilor Anca Boagiu si premierul Emil Boc au sosit in Constanta pentru a inaugura cele doua benzi de pe sensul de mers Valu lui Traian - Murfatlar, de pe Autostrada Soarelui. Ministrul Anca Boagiu a declarat:
Anca : ... Anca, Tuca nu tine cu dintii de ea. ... Nu, Anca, pentru ei nu vreau sa salvez presa. Ei trebuie sa dispara pentru ca presa sa traiasca.
De cand a aflat ca pe piata romaneasca exista unul dintre cele mai performante aparate de slabire, Anca Badiu s-a pus pe treaba. ... Astfel, am realizat ca am pierdut 5 cm in talie", a declarat Anca Badiu.
In Romania, nu exista nici un medicament din cannabis In prezent, in UE e autorizat un spray buco-faringian pe baza de extract de cannabis Romania nu a primit nici o solicitare de punere pe piata a medicamentului sativex, unicul pe baza de extract de cannabis, autorizat in aproximativ 15 tari europene, subliniaza farmacist Anca Crupariu, purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
La nici o saptamana dupa ce fratele ei a murit, Anca Badiu a transmis un mesaj venit, parca, din partea acestuia, din lumea de dincolo. Cantareata Anca Badiu trece prin momente cumplite.
Anca Serea si Adrian Sina s-au gandit si de aceasta data la viitorul fiului lor, Moise, si au ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copiilor. ... Fiti niste mamici informate!, a declarat Anca Serea.
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: ... Anca Daniela Raiciu este Director Marketing la S.C. ... Anca Daniela Raiciu, care explica ratiunea aparitiei acestei lucrari, problematica abordata, locul si rolul Societatii Hofigal in productia de medicamente romanesti.
Anca Rapeanu de la Ador Ozon este prezenta cu un stand cu poduse la targul de 8 Martie de la MTR.
Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului. ... Anca Dragu a spus ca este ,,un abuz de putere" si o ,,tiranie a majoritatii" si ca se va adresa Curtii Constitutionale.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
Dumitru Moldovan medic primar alergologie-imunologie la Spitalul Clinic Judetean Mures, Ramona Petran presedinta Asociatiei Pacientilor cu Angioedem Ereditar din Romania, Paul Buzea sotul unei paciente cu angioedem ereditar, as.med.
google-analytics.com