Cautare

674 de rezultate pentru "busu anca ramona" (2.86 secunde)
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Printre acestea, cele mai mari sanse le are fostul, de acum, ministru al Integrarii Europene, constanteanca Anca Boagiu. ... Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
Romanca Anca Bucur este Miss Fitness Universe Anca Bucur s-a nascut pe 20 iulie 1987 si spune despre ea ca este ambitioasa, devotata si ca iubeste sportul si stilul de viata sanatos.
Anca Lungu si sotul ei Stefan au implinit in a doua zi de Paste doi ani de casatorie, iar stirista i-a scris pe Facebook un mesaj emotionant sotului ei, aflat in arest la domiciliu.
Cu o casa plina de copii de toate varstele, de la unul aproape in pragul adolescentei si pana la cea mica care stie sa numere si invata sa vorbeasca simultan in engleza si romana, Anca Serea nu parea hotarata sa o ia de la capat cu scutece, biberoane si un alt bebelus.
Anca Boagiu se integreaza in absolutul problemelor legate de Uniunea Europeana. ... In absolutul „democratiei” deciziilor lui Basescu, Anca Boagiu este cea care i-a ramas presedintelui alaturi chiar si atunci cand acesta a luat decizii care au imbufnat-o.
Anca Damian), Reteaua (r. ... Anca Damian (Aparte Film). ... Anca Damian. ... Ramona. Producator: Andrei Cretulescu, Radu Stancu, Claudiu Mitcu (Kinnoseur Prod, deFilm, Wearebasca).
Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Suntem siguri ca, odata cu prezentarea raportului, restul statelor vor avea argumente necesare pentru a incheia procesul de ratificare", a declarat Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a anuntat vineri, la Cuj, ca ministerul pe care il conduce va da in judecata Consiliul Judetean Constanta pentru a recupera valoarea lucrarilor executate in cadrul unui proiect european compromis de autoritatile judetene.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a cerut ieri imperativ ca PC si UDMR, "partide care inca fac parte din arcul guvernamental", sa-si respecte angajamentele privind adoptarea Legii Agentiei Nationale de Integritate.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. ... Ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu, a afirmat ca firmele care nu isi vor respecta obligatiile cu deszapezirea vor fi sanctionate.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. ... Ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu, a afirmat ca firmele care nu isi vor respecta obligatiile cu deszapezirea vor fi sanctionate.
Trebuie spus ca Anca Boagiu (foto), ministrul Integrarii Europene, se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles. ... Portalul Euractiv face o analiza a raportului prezentat la Bruxelles de catre ministrul Integrarii Anca Boagiu, document care arata domeniile ce solicita eforturi suplimentare in pregatirea pentru aderare.
google-analytics.com