Cautare

674 de rezultate pentru "busu anca ramona" (3.13 secunde)
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Lucrarea intocmita si prezentata de catre directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, in cadrul simpozionului stiintific "Prioritati ale statisticii romanesti la un an dupa aderarea la Uniunea Europeana", s-a plasat pe locul trei.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Ramona Manescu Candideaza pe lista PNL la europarlamentare pe pozitia a patra. Are propria pagina de internet, www.ramona-manescu.ro, unde spune ca este membru PNL de cand a implinit 18 ani si ca, de 18 ani, face politica liberala.
Sfarsitul de saptamana a fost unul extrem de incarcat pentru liberalii constanteni, Organizatia Judeteana Constanta a Partidului National Liberal primind vizita europarlamentarului Ramona Manescu, candidatul PNL la alegerile pentru Parlamentul European aflandu-se pentru doua zile in judetul Constanta.
Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu si a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. ... xxx Ramona Manescu este de formatie jurist si europarlamentar din 2007.
Nehotarata pana in ultima clipa in ceea ce priveste planurile pentru petrecerea de ziua ei, care a fost saptamana trecuta, pe 29 noiembrie, Ramona Badescu a anulat insa toate posibilitatile de a petrece la Roma, acolo unde locuieste de 22 de ani.
Ca in fiecare an, Ramona Badescu vine in tara in Saptamana Mare. ... dupa-masa ma intorc la Roma, caci am confirmat prezenta la nunta Valeriei Marini", spune Ramona, care si-a pregatit o superba rochie Roberto Cavalli, special pentru acest eveniment.
Chiar daca este vara, Ramona Badescu se pregateste intens pentru...iarna. ... De altfel, Ramona colaboreaza si cu Tony Renis, compozitorului bine cunoscutei piese "Quando, Quando", prin intermediul caruia l-a cunoscut si pe producatorul muzical al lui Celine Dion, Humberto Gatica.
Acesta este incrustat cu diamante negre si este al doilea model in lume, fiind realizat in editie limitata Ramona Badescu a devenit recent imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Tom Cruise!
Ramona Badescu a venit zilele trecute la Bucuresti si s-a rasfatat cum a putut mai bine.
Ramona Badescu este o profesionista convinsa atunci cand vine vorba de munca ei! ... Ramona a fost insa cat pe ce sa rateze plecarea la Iasi, desi a venit in Bucuresti special pentru acest lucru.
Ramona Badescu a fost saptammana trecuta in America.
A devenit o traditie ca in fiecare an, de sarbatori, Ramona Badescu sa vina in tara si sa petreaca alaturi de parintii ei, in casa parinteasca de la Craiova. ... Astfel, alaturi de iubitul sau roman, Ramona Badescu a petrecut un Paste imbelsugat.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, considera ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns un fel de "Bula" al partidului. ... Anca recunoaste fraudarea alegerilor, dar cei care au fraudat sunt de la PSD, voturile nule renumarate in favoarea lui Basescu fiind dovada.
google-analytics.com