Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (2.72 secunde)
Cu prilejul deschiderii sedintei de tranzactionare, de ieri, de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a declarat ca privatizarile, licitatiile si achizitiile publice ar trebui facute pe Bursa.
Desi toti indicii bursieri au incheiat pe "verde", adica in urcare, lichiditatea pe Bursa de Valori Bucuresti a atins ieri unul dintre cele mai mici niveluri din ultimele luni.
Dupa leu, a "picat" si Bursa Dupa cum era de asteptat, aceste evenimente neplacute care au avut loc joi, in Romania, au atras pe langa reactiile interne si reactii din strainatate. ... bursa pica".
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
bursa. Putina lume stie ca Moise Guran a fost un jucator inrait la bursa. ... Asa ca am facut un credit de 50 de milioane la CEC si m-am apucat sa joc pe bursa, ca sa inteleg fenomenul.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile.
Vor veni mai multe companii private pe bursa; ... Liviu Dragnea a promis listarea Hidroelectrica la bursa, cea mai valoroasa companie din Romania in acest moment. ... De asemenea, exista mai multe companii private care s-ar putea sa vina la bursa, in special RCS&RDS.
"Am speranta ca in perioada urmatoare Fondul Proprietatea va fi listat pe bursa. ... Vreau sa cred ca timpul aparitiei la bursa a Fondului Proprietatea s-a apropiat ti poate imediat dupa alegeri vom avea ti marea satisfactie a intrarii pe piata de capital a Fondului Proprietatea", a spus Basescu.
Dobandirea de catre Romania din partea Comisiei Europene a statutului de economie de piata functionala, urmata de intrarea pe bursa a mai multor investitori institutionali au influentat in mod favorabil tranzactiile de pe bursa romaneasca, sustin analistii societatii de brokeraj.
Curtata de institutii financiare austriece, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si-ar putea incepe privatizarea prin vanzarea la bursa a unei participatii de 10-15% din actiuni.
Bursa si-a revenit oarecum spectaculos in sedinta de ieri, dupa doua zile de scadere.
BCR, listata la bursa prin oferta publica BCR va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) printr-o oferta publica initiala.
Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a decis ieri suspendarea de la tranzactionarea la bursa a actiunilor Rompetrol Rafinare, in contextul in care instanta judeca propunerea de arestare a presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
Oferta publica de vA¢nzare a actiunilor Transelectrica organizata luna trecuta, in vederea admiterii la Bursa, s-a incununat de succes, potrivit reprezentantilor companiei, Stelian Gal si Razvan Purdila.
Spre exemplu, investitiile in sectorul bancar se afla pe prima pozitie in cotatiile de la Bursa, cu 24 de procente. ... ßi asta datorita impactului pozitiv pe care il va avea listarea Transelectrica la Bursa. ... Iar evolutia de la Bursa din aceasta saptamana ii da dreptate.
Daca vrem sa investim la bursa, alcatuim un portofoliu in care sa intre mai multe actiuni, eventual si obligatiuni listate. ... Spre exemplu, atunci cand ne plasam banii intr-un fond sau in actiuni la bursa, profitul trebuie raportat la dobanzile bancare si la rata inflatiei.
Utilizarea fondurilor atrase prin listarea Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pentru finantarea interconectarii sistemului energetic al Romaniei cu cele ale Bulgariei, Serbiei si Turciei va determina scaderea nivelului facturii la electricitate, a declarat ieri ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Prima saptamina din septembrie nu a adus aproape nimic spectaculos la bursa, piata a evoluat in linie dreapta daca e sa ne luam dupa indici, cu usoare cresteri.
google-analytics.com